Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (504/721) > >>

svetlio760:

--- Цитат на: ppipilica в Декември 01, 2021, 02:05:16 am ---Ми явно е така щото да си бъркат по дупките не е опасно за здравето на  обществото, пък ако не си ваксан е опасно, сееш вирус, не че ваксаните не сеят но те имат сертификат и го правят законно за разлика от теб щото ти не си и нямаш документ да разнасяш вируса.

--- Край на цитат ---
Така е. Всички разнасяме хремата, но зелените я разнасят законно.

VITAN:
Числото на мъртвородените у ваксинираните майки в Канада се увеличило 17 ПЪТИ.
13 МЪРТВОРОДЕНИ ЗА 24 ЧАСА

https://bastyon.com/index?v=cdefb43dbfe79316c3bc59fc0c125492a0cf7dd51bdc8d51190ba6509864ef51&video=1&ref=PRDXZpyF7rm9cJw3y6DX2nFvK1AYgjpXdF

Здесь видео о барановирусе и вакцинации-всё то,что не позволяет публиковать ютуб.

svetlio760:

--- Цитат на: VITAN в Декември 01, 2021, 07:48:29 pm ---Числото на мъртвородените у ваксинираните майки в Канада се увеличило 17 ПЪТИ.
13 МЪРТВОРОДЕНИ ЗА 24 ЧАСА

https://bastyon.com/index?v=cdefb43dbfe79316c3bc59fc0c125492a0cf7dd51bdc8d51190ba6509864ef51&video=1&ref=PRDXZpyF7rm9cJw3y6DX2nFvK1AYgjpXdF

Здесь видео о барановирусе и вакцинации-всё то,что не позволяет публиковать ютуб.

--- Край на цитат ---
Винаги съм бил привърженик на домашното раждане

xakep:
Едно време, какъв готин форум беше мазето, сега останали само българофоби , така де, антиваксъри... Фенове на Мангъров и предвид менталната му кондиция, незнам какво да мисля за последователите му. Разказват си митове и легенди. Черпят най-достоверната информация от разни сайтчета. Поне има нещо хубаво от цялата работа - редиците им се разреждат. Доста са се вдлъбнали в тая секта.

merlinbg:
     Да така е... едно време един готин форум "Мазето" (който беше с техническа насоченост) радваше очите и душите на съфорумците. Но... се появи една модерна болест, която КОРОНЯСВА хората и те се разделиха на: вярващи и невярващи, ваксъри и антиваксъри, въобще на хора, които се опитват да наложат мнението си на останалите!!! Ако някой от вас си спомня притчата за Хан Кубрат или надписа на входа на Народното Събрание (подсказка: става въпрос за съединение, обединение) ще разберете колко глупав е спорът ви, защото медала винаги има две страни и истината винаги е някъде по средата. Става въпрос за осъзнатия избор на Човека, Личността, на всеки от нас да се боде ли с тази експериментална течност или не. Всеки е взел своето решение (в което няма нищо лошо), но не виждам смисъл да карате инакомислещите да се съгласяват с вас или да се обиждате с епитети, които са в речника на посетители на селска кръчма, все пак живеем в демокрация, нали така :) Никой не може да докаже на 100%, че течността за боцкане е безвредна и здравословна или обратното. В едно наистина съм сигурен, безплатно е само сиренцето в капана за мишки и когато нещо е безплатно и почти задължително ме кара да си отварям очите и ушите на четири. Този урок съм го научил по трудния начин за няколкото деситилетия живот в "хубавата демокрация" и за мен това не е просто правило, а Аксиома!!! Хубаво е когато се води спор, защото в него се ражда истината, но тук вече го обърнахте на кавга, а това вече не е конструктивно.
    Относно модерната корона-болест , за мен има няколко смущаващи момента:
         1. Как толкова бързо мутира, два пъти в годината, точно както грипа;
         2. Как толкова бързо се разпространява във всички държави по света;
         3. Как толкова бързо откриха "ваксината" за модерната болест;
         4. И след като "ваксината" създадена за първия щам е ефикасна и за останалите мутации, защо се налага да се боде няколко пъти, първа доза, втора доза, допълнителна доза, бустерна доза, супербустерна доза, хипербустерна доза... и т.н.
     Спирам да изброявам, защото написах почти роман :) Не забравяйте, че в демокрацията има само едно хубаво нещо и то е, че всеки има право на мнение, така че не го потъпквайте с лека ръка (или крак) :) Мислете със своята глава, но се вслушвайте в доводите на опонента за да можете да водите конструктивни разговори и спорове, а не селски кавги :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия