Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (508/721) > >>

svetlio760:

--- Цитат на: juliang в Декември 02, 2021, 09:58:52 pm ---Тоя един от какво умря? Аутопсия правиха ли му? От "не вакснатите" колко умряха не от грип? А на тях аутопсия правиха ли?
Щото така както си го казал, все едно нищо не си казал.

От какво умряха?
От къде почерпи данни за това заключение?

--- Край на цитат ---
Юлияне, боли ме душата за Кунчев. Много ми се иска да можех да го видя по някоя телевизия, ей тъй да се поуспокоя малко. Покажи ми го, успокой ме и ще ти изкоментирам статистиките ;D ;D ;D

dmitarp:
 :o

juliang:

--- Цитат на: svetlio760 в Декември 03, 2021, 10:08:30 am ---Юлияне, боли ме душата за Кунчев. Много ми се иска да можех да го видя по някоя телевизия, ей тъй да се поуспокоя малко. Покажи ми го, успокой ме и ще ти изкоментирам статистиките ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---
Е нали политици, спортисти и друг известни личности не умираха от Ковид? К'во си се закахърил за Кунчев?

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Декември 03, 2021, 12:07:51 pm ---К'во си се закахърил за Кунчев?
--- Край на цитат ---
Кахърим се ние, кой ще ни води към свободата!? То щом той се издъни, какво ние простосмъртните?!

То и за Мъск се кахърим. И той мошенник ще се окаже май завалията, парите не стигат: https://youtu.be/HoBIqQ02UrQ?t=470

svetlio760:
копипеиствам:

Лаутербах: Ваксинацията е задължителна за ваксинираните хора, тъй като те губят ваксинационната защита и могат да заразят неваксинираните.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Лесно лиии..... ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия