Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
EDM electronics:
Препоръчвам ви да гледате видеото от VITAN, в което Пламен Пасков - конския доктор, не горелкаджията /значи да си горелкаджия е доста по-престижно от конски доктор, втория е по-умен ;)/, и все пак той много добре превежда от английски /явно го е научил в зоологическата градина при конете/, как самият създател на ваксината на Файзер не искал да си я набучи, щото не било морално и не искал да изпревари асистентите си, нека имало ваксина първо за тях, нищо че е произвел един милиард, за тях не стигнали. Във видеото има и тамплиерски награди. :)
рИвахти срещу комунистите /моите другари от миналото/, но демократите ще ви разкажат игрите. Ще ви натоварят на асансьора за горните светове, като смет.
svetlio760:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 06, 2021, 08:14:01 pm ---Не знам дали внуците на Райна Княгиня свършиха в Белене, но знам, че след 89 г. близо 5 мил. българи си отидоха или от тоя свят или от страната. Не мога да преценя, коя цифра е по-голяма. А пък един ден цифрите от демократично ваксинираните ще ги смяташ във формула с тия от Белене.
--- Край на цитат ---
И какво точно искаш да кажеш? Да съм казал, че се е случило нещо през 89 година?
Михаил Кузмов:
Кадафи, Кадафи, що не са цаниш при Бойко Рашков? И той злобна пуздра, ще си паснете!
svetlio760:
Все още фърлям боп ;D
EDM electronics:
Михаил Кузмов, разбирам че близките ти са имигранти в САЩ - Аризона, ама не изисквай от мен да не говоря истини за най-голямата "демокрация".
Нали се сещаш, че няма как да съобразявам с това. За мен американците са агресор и колонизатор. Ся дай като твоите хора изкарват долари и аз да не ги назовавам нещата с истинските им имена, дай да си трая.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия