Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
EDM electronics:
--- Цитат на: plcsoft в Декември 07, 2021, 03:02:22 pm ---Vitane - турчина може да е всякакъв но, достойнството на човека, не закача.
--- Край на цитат ---
Ще те взема един ден, като отивам към Батак, да те закарам в църквата в центъра, да видиш какво са направили турците с целия град, да проброиш колко детски черепа има струпани на едно място, че аз да те подкарам тогава.
Ще ти пусна и филма Време разделно, да видиш каква демокрация са ни насаждали на нас турците - чистокръвните българо-славяни.
5 века сме им яли попарата на тия турци, затова сме на това дередже.
merlinbg:
--- Цитат на: plcsoft в Декември 07, 2021, 03:02:22 pm ---Vitane - турчина може да е всякакъв но, достойнството на човека, не закача. А не като руснака, те фашистите навремето са били по-хуманни, бре! Тия направо им се чудя от къде я взимат тази злоба и ненавист към другите, не знам!
Според мен са, самозабравили се вампири!
--- Край на цитат ---
Тук наистина си написал големи простотии, не знам историята ли ти куца или мозъка ти е направо полиран (щото ако имаше и една гънка това нямаше да го напишеш). Относно турците, 500 години са пазили нашето достойнство по този начин: Оня с чалмата го застига ноща в някое населено място, идва например в твоята къща, буди цялото домочадие и започвате да му готвите и да го гощавате с гозби които поиска (например агънце си спив в кошарата кротко, ставаш заколваш го за "скъпия" гост и жена ти почва да готви). След като се нахрани хубаво, трябва да му подготвиш най-хубавата стая за да преспи, а ако и булката ти му хареса, може да я "покани" да му прави компания през ноща за да олаби жилата докато я онодва като си му е реда. На сутринта ти удря и данък защото си е търкал зъбите с твоята храна. И ти си радостен, защото е постъпил достойно с теб, в смисъл не те е онодил... така ли е?
А относно глупостите за това, че фашистите видиш ли били по-хуманни от руснаците... ами питай евреите, надявам се да ти дадът точен отговор. Ако не бяха руснаците още щяхме да орем със Сивчо и Белушка и да имаме 2 малки ВЕЦ-а и един дизелгенератор. И още нещо, цял свят е остдил фашизма и холокоста, а ти ги прославяш... това нормално ли е? Ти последовател на фашизма и неговите методи ли си?!?
Михаил Кузмов:
Брее, накъде забихте? Я някой да ме просвети! Защо ми искат на мен зелен сертификат, а новите депутати можели без?
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 07, 2021, 05:18:55 pm ---Брее, накъде забихте? Я някой да ме просвети! Защо ми искат на мен зелен сертификат, а новите депутати можели без?
--- Край на цитат ---
Ама ти роптаеш срещу новата светла демократична власт, чието име дори Байдън успя да произнесе без грешка?!
Караул! Санитар!
merlinbg:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 07, 2021, 05:18:55 pm ---Брее, накъде забихте? Я някой да ме просвети! Защо ми искат на мен зелен сертификат, а новите депутати можели без?
--- Край на цитат ---
Защото на депутатите е по-голям!!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия