Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (525/721) > >>

merlinbg:
Да вярно, че това не е за тази тема. Извинявам се и моля да бъде изтрит този и предния ми пост.

plcsoft:
 :D
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 07, 2021, 06:26:16 pm ---Колега Коз-коджам  :D, а'ве ти коз-доджам си станал, може ли така коз-коджам бъзик да си правиш с нас?

Коз-коджам - чок гюзель си остарял, недей така злобно, че коз-коджам повече остаряваш.  ;D

--- Край на цитат ---

В моят край преселците, дето са дошли от Румъния така се изразяват! Не казват както си е на турски - коскоджаман(много голям, много грамаден), а използват диалектното произношение - козкоджам. От там е заимствана думата...... а иначе, човещинка, ко` да се прави! От мен социал-фашист не става, обикновено народно човече съм!? Макар и остаряващо!!!  :D

EDM electronics:

--- Цитат на: merlinbg в Декември 07, 2021, 06:52:19 pm ---Да вярно, че това не е за тази тема. Извинявам се и моля да бъде изтрит този и предния ми пост.

--- Край на цитат ---

Няма да трия никакъв пост, много добре го каза, това е истината, която много нарочно отричат. Когато има патриотизъм винаги е по темата. Няма по-важна тема от патриотизма.
Поздравления на колегата merlinbg за постовете му.   :)

Радико:
След доста преекспонирани изказвания тук в темата ето ви и нещо по реалистично. И неприятно за тезата която поддържат "ми май само Юлиян и Димитър"  ако и те в същност я поддържат искрено. Та четете.
За депутатите няма зелен сертификат. Какво значи това???
Може би че се мислят за шотландски бойци. Или, че зеленият сеерификат няма нищо общо със здравето???
Време е всички вкупом да бъдат напъдени от парламента.
Ето ви линка:
https://btvnovinite.bg/bulgaria/deputatite-shte-hodjat-na-rabota-bez-zelen-sertifikat.html?fbclid=IwAR1jElr__3qspFgN6u6N-iRApC94MLCQR65f8tm0ET2Lp9ULUdxVK1xEtYw 

dmitarp:
Нормално е да ходят на работа без зелен сертификат. Ти как ходиш на работа? Аз също ходя на работа без зелен сертификат, предполагам едно 99% от българите ходят на работа без зелен сертификат, та не разбрах кои са депутатите, че трябва да ходят на работа със зелен сертификат. Новинарите от БТВ предполагам също ходят на работа без сертификат. Засега единствено на учениците искат зелен сертификат за да посещават училище.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия