Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (528/721) > >>

Михаил Кузмов:
Аз не направих изводи от този прочит! За това и не ги написах. Вече написах че се ваксах по принуда, но все още нищо не ми се случва, а трябваше според някои!

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Декември 07, 2021, 08:46:45 pm ---1. Когато фактите говорят и боговете мълчат - са казали древните. Явно си нещо повече.
2. Това работи 24 часа дневно.
3. Доживотно.
4. Без да бъгне...
5. Особено след 3-та, 4-та, N-та доза...

Апропо, още ли не си се боднал? Аре чакам. И ще започна да мисля над твоите казуси. Иначе - не вървиш!

--- Край на цитат ---

Проблема ми е в шаманите, които тълкуват фактите. Не във фактите или в боговете.
Да, работи 24 часа, за доживотно няма да се съглася щото все по някое време имунната система на човек ще го изхърли.
Но пропускаш въпроса "В какво количество е това в кръвта ти". Виждал си графен в разтвори - той е черен та черен. Какво количество ще има във ваксината, че да е незабележим?
И по дяволите... все пак в тази ваксина трябва да остане място и за основното й предназначение. А то в нея има графен, живак, антифриз, чипове... къде се събира активното вещество, щото все пак ще се съгласите, че добре или зле, ваксините все пак имат някакъв ефект и срещу вируса :)

plcsoft:

--- Цитат на: merlinbg в Декември 07, 2021, 06:40:55 pm ---    Какви лъжи са наговорили? Че САЩ са най-големия враг на Тутраканска община... ми то си е истина, само че не само на Тутракан, а на цяла България. По времето на социализма (защото комунизъм не е имало никога и никъде... така че не знам от къде ги измъкнахте тия комунисти) имахме: ДЗУ, ЗЗУ, Завод за котлостроене, Локомотивен завод, Вагоностроителен завод, Азотно-торов завод, Завод "6-ти септрмври за елктро и мотокари, работеща Атомна централа с 6 блока, селско стопанство което задоволяваше нуждите на държавата и дори изнасяше продукция. Произвеждахме камиони, автобуси, автомобили и велосипеди. Имаше работещ военно промишлен комплекс. Разработвахме сами своите златни находища, имаше КЦМ- комбинат за цветни метали. Построени са около 3000 язовира , хиляди километри електропреносна и водопреносна мрежа. Колко от тях работят в момента и колко разруши колонизатора??? И това е направено за около 30 години в държава, която е преживяла война и бомбандировки и не е имала никакви специалисти. За тази цел са построени училища и университети, болници и лекари във всяко село. Образованието и Здравеопазването бяха на ниво за тогавашното развитие на науката, всичко беше за благото на пациента, а сега какво "търговски дружества", които гледат само печалбата си. Благодаря ти, че ми тества акъла, а сега направи същото и с твоя... просто помисли върху казаното от мен, а недей веднага да търсиш контра аргументи!!!

--- Край на цитат ---

Не бе, Американците са виновни!?
И най-вече Турците!?
После румънците!? След тях гърците и така нататък........ целият останал свят!?!?
А ние сме света вода ненапита, наедно с руснаците!?????????
Нали!!!!   8)

krasias:

--- Цитат на: juliang в Декември 08, 2021, 05:34:13 am ---Проблема ми е в шаманите, които тълкуват фактите.

--- Край на цитат ---
Да и лошто в случая е че в момента всички са шамани. И най вече тия дето създават ваксините, те не са видели вируса ама знаят че имал шипове. И независимо че нищо не виждат са му отделили само шиповете и са направили ваксина само от шипове. И сега едните не знаят със сигурност какво са направили а другите се опитват да разберат и пускат всевъзможни тълкувания. Ама то ако наистина са направили ваксина само от шиповете на вируса то за какво им е графен и други боклуци та нали според светилата на медицината тоя шип работата му е да разкъсва обвивки на клетки. Ми няма нужда от други примеси то и тая гадост ти е достатъчна да ти навлече куп неприятности, няма какво друго да търсите за появилите се проблеми след като са ви набутали шипове. Просто създателят на тази ваксина е бил малоумен идиот, точно тоя шип е най разрушителното средсво на вируса ама като го няма и самия вирус не знае накъде да се насочи и разрушава всичко което му попадне.

EDM electronics:
krasias, ако си гледал интервюто със създателя на ваксината, посочено през няколко поста по-горе, той с усмивка на лице каза следното на журнаГлиста:
- Още не съм си сложил ваксина, защото законът не ми го позволява! - кой закон не му го позволявал и защо баш пък на него, нито е ясно, нито важно.
- Произвели сме вече около 1 мрд ваксини, но още не са се ваксинирали моите асистенти от екипа, нека първо те, после аз, не е морално аз да ги изпреваря! - интересно тук вече законът му позволява да се ваксинира със собствената си ваксина, но моралът сега не му дава.

В горното няма нищо шаманско, защото е факт. Ето видеото - времето е нагласено.
Как ще го разтълкувате вие?

https://youtu.be/CdzJdkJ5eLA?t=577

На Михаил Кузмов как му позволи закона да си сложи ваксина?  :D
Защо на Кузмов му позмоляват да си сложи Файзер, а на създателя й не - що за демокрация е това?
За един закона важи, за друг не - като при болшевиките и моите другари от БКП.  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия