Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
sbk1:
ARBIDOL (UMIFENOVIR) – ПРЕВЕНЦИЯ СРЕЩУ КОРОНАВИРУСИ И ГРИПОВЕ ТИП А И Б – 20 ТАБЛ. Х 100 МГ.
https://arbidol.ru/instruktsiya/arbidol-tabletki-50mg/
dmitarp:
За това посочих Ю. Корея, там правят много тестове и ако в действително има много скрити заразени то ще си проличи. Същото е положението и в Гермаяния там правят по 300 хил. и повече теста на седмица, но досега за пет седмици са регистрирали само 80 хил. случая. Не смятам, че в България в момента има повече от 2 до 3 хиляди заразени.
И да заразен не означава болен, но може да е преносител на болеста, може и да не е.
В Италия положението е друго, там наистина има много "скрити заразени", там се правят дори по-малко теста от минимум необходимите, и много въобще не се регистрират, там заразените вероятно гонят 1 млн.
При това положение на изолация обаче заразата няма да има пик, както се твърди, ако вирусът не реши да се самоунищожи през летните месеци, както и други подобни негови "братовчеди", все ще е така, ще регистрират по 20 до 40 на ден.
VITAN:
Кое не значи, че няма да унищожат много хора по друг начин -
и вредата от "лекарството" няма да превиши неговите ползи....
Но от Кораба Майка са дали други инструкции.
13 май започва работа икономиката?! Барем лятото да бяха изчакали...
VITAN:
Уж ваксина няма:
https://www.youtube.com/v/3Pm7sAYzyHk
Или к'о праят о'рта на бачу Доню Тръмпата
mito_kupona:
Вече на 17-тия ден, от както се разболях се чувствам пълноценен човек. Все още съм слаб, но се храня нормално и се надявам да се възстановя през следващите дни. Едно мога да кажа, тази болест не може да се сбърка с никакъв грип. Не знам точно коя от всичките процедури, които правех ме излекува, но е факт, че се излекувах сам в къщи и не допуснах усложнения. Може би ме спаси това, че съм нулева кръвна група, може би нещо друго, никой не знае. Аз първите дни щом усетих че съм болен, наред с другите процедури си правих инхалации с отвара от смрадлика и лайка по два пъти на ден. С много гореща отвара, свалям от котлона и започвам, кашлицата беше ужасна, но не се отказвах и така докато мога.
Жената го кара по-тежко от мен днес и е 11-ти ден и пак вдигна температура 38,5, което не е добре, а е на антибиотик вече 7 дена. Тя е кръвна група А, не знам дали това има значение. Тя не поиска да си прави инхалации първите дни и може би затова при нея болеста протича повече време, никой не знае. Надявам се и тя да се оправи без усложнения.
А между другото спретнах един инструментален кавър, само с две китари, на една култова песен на Металика, понеже сега съм заключен в къщи и имам много време. Не ме съдете много, нямам музикално образование, а и свиря на китарата с лявата ръка, без да обръщам струните, защото нямаше кой да ми покаже, когато бях малък и се учех, да обърна струните и така свикнах да свиря. Китарата е настроена тон ЛА 432 херца, а не както е приет ЛА 440 херца. А 432 херца е и резонансната честота на саркофага в голямата пирамида в Гиза, защо ли. Дали това не ме излекува? ;)
Пазете се !
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия