Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (532/721) > >>

EDM electronics:
VITAN, изгледах ти видеото и не съжалявам. Хем ми се вижда невероятно, хем не. Само се чудя, дали фотото на Юлият в което бодат с ваксина шефа на Файзер е истина, или това видео? Кое от двете да приемем за истина, кой е по-силният аргумент?

Чип с размерите на нано частица. Спойки??????? - това е вече прекалено. Литография при тия размери.

Има една холандска фирма, на малко хора известна ASML. Именно холандците, а не американците държат върховото ноу-хау при производството на чипове /световен монополист/ и то е достигнало размери от няколко нано метра /зная за 5-7/, а размерът на атомите е 2 н.м. С тия размери благодарение на газово импулсни оловно-съчмени лазери, се постига ултравиолетова монохромна светлина в област близка до абсолютната тъмнина, се произвеждат съвременните чипове.

Та макар и във видеото да изглежда, като монтаж, не е невъзможно да се направи чип с нано размери. Друг е въпросът кое ще го захранва и какво ще прави, предава ли или нещо друго, примерно да излъчва импулси, които да управляват нервната система, която е известно работи с напрежение от порядъка на ниския волтаж.

Сигурен съм, че Бай Теньо не ги е чувал тия работи. Той разбира само от ротовертери и гравитационни СЕ-генератори, от 10 г. насам ни убеждава в това и успя, поне мен лично.  ;) :D

VITAN:
Това вероятно е RFID - него го захранва излъчваното поле. И никак не му трябва много външна/околна енергия. Никак, от думата съвсем.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Декември 09, 2021, 11:37:54 am ---Това вероятно е RFID - него го захранва излъчваното поле. И никак не му трябва много външна/околна енергия. Никак, от думата съвсем.

--- Край на цитат ---
За да получиш смислена мощност в РФИД-то ти трябва антена със съответния размер. Не е проблем да направиш чипа, проблема е да го захраниш, да го стабилизраш. И освен да приемаш, ще ти трябва и антена да излъчваш. Ако пък искаш една и съща антена за захранване и за излъчване, тя може да се ползва в различни времеви интервали. Т.е. трябва да имаш някаква емкост в която да съхраниш енергията необходима за излъчването.

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 09, 2021, 09:00:38 am ---... твърдеше от Интернет да се образоваш било по-висша школа ...

--- Край на цитат ---
Не ми приписвай думи които не съм казвал. Винаги съм твърдял, че завършването на висшето образовани е само началото на професионалното такова. Като ми дойде един с още миришеща на мастило диплома и един без диплома но с 5 години стаж винаги бих предпочел тоя със стажа. Това съм твърдял винаги и продължавам да го твърдя.

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 09, 2021, 09:00:38 am ---... а в същото време ни се похвали, че пратил сина си във ВУЗ. Браво, няма лошо, всеки нормален човек иска детето му да стене нещо повече от него и да живее по-добър живот, но забравяш какви си ги говорил и много си противоречиш.

--- Край на цитат ---
Изобщо не очаквам сина ми да получи знания и умения във ВУЗ-а. Ето как се учи занаят при мен (това е сина ми):

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 09, 2021, 09:00:38 am ---... Та той нито е бил държавник, нито е участвал във властта по какъвто и да било начин, просто е един Робин Худ, който иска да пребори колониалната вятърна мелница в което аз се съмнявам, но го уважавам за амбициите и усилията.

--- Край на цитат ---

Не е бил не щото не желае, а щото не може:

--- Цитат ---Политическа кариера
Местни избори през 2015 г.
На местните избори през 2015 г. е независим кандидат за кмет на община Димитровград, подкрепен от политическа партия „Атака“.[3][4]

Тогава получава 1,55%.[5]

Президентски избори през 2016 г.
На президентските избори през 2016 г. е кандидат за президент на България, издигнат от инициативен комитет.[1]

На първия тур на президентските избори, проведен на 06.11.2016 кандидат-президентската двойка Пламен Пасков – Светозар Съев получават 10 103 действителни гласа или 0.26 % от подадените гласове.

Парламентарни избори през 2017 г.
На парламентарните избори през 2017 г. е кандидат за народен представител от политическа партия „Възраждане“. Водач на листите в 27 МИР Стара Загора и 29 МИР Хасково.[6] Не успява да стане депутат.
--- Край на цитат ---

krasias:
Причината за това което се случва в момента е смесването на политическите обществени практики и медицината и науката. Проблема е че на днешно време политиците се взеха на сериозно и решиха да определят дори сроковете за бустерните дози. Най големият проблем обаче идва от това че политиците решиха на своя глава да приложат своите методи за популяризиране на ваксината които са в крайно противоречие с научната и медицинска практика. Още в самото начало на създаването на тези ваксини и започването на масовата ваксинация ясно беше указано че ваксинираният веднага след ваксинацията не е защитен и трябва много да се пази, аз бих казал че прясно ваксинираните трябва да бъдат поставяни задължително под карантина поне три седмици и то за тяхно добро. Това се налага защото инжектирания шипов белтък направо отваря вратите на прясно ваксинирания за истинския вирус и той много по лесно може да се зарази с последващо много тежко протичане на болестта. Но политиците решиха друго, кой ще иска да се ваксинира с последваща карантина и направиха най голямата глупост на този свят, ваксинират те и веднага ти дават зелен сертификат да можеш да се разхождаш навсякъде. Но всичко е измислено доста добре, ако се срещнеш с вируса и се разболееш и попаднеш в болница ти не си ваксиниран въпреки че си с поставена ваксина, щото нямаш завършен ваксинационен цикъл. Сигурен съм че в болниците е пълно с такива "неваксинирани", обаче с по една ваксина поставена, и политиците широко тръбят навсякъде че в болниците са само неваксинирани. Та искам да кажа на хората които са решили да се ваксинират, пазете се хора, не слушайте политиците, самоизолирайте се сами не бързайте да ползвате зеления сертификат и дано нямате други странични ефекти от ваксината.

VITAN:
Хулио, нямай грижи. Това не ти е да правиш чанта с антени, за да крадеш в градският транспорт от банковите безконтактни карти по 49 кинта. А и казахме, че графена не е електрически неутрален. Чете се отблизо, ако трябва с доста енергия и ултрачувствителни приемници. Технически напълно възможно. Ако искат да го направят - не е китайско писмо.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия