Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (533/721) > >>

EDM electronics:
Оставете тия РФИД, това са електромагнитни източници. Има технологии отдавна на събиране на статичното електричество от тялото от кондензатори. Освен това човешката нервна система работи с електричество, което сам организма създава. Само гадая, но не е невъзможно на база това да създадеш захранващ източник за няколко нанометрични транзистора, които ще излъчват импулси, примерно да водят до бавно разрушаване на някой орган, също като заложените презети в новите автомобили, като минат километрите на гаранция и двигателя влиза в саморазрушителен режим след определени обороти, подобно на дизел гейт за залъгване на газ-анализаторите.

Организма сам дава ток на нано схемата, а тя периодически излъчва импулс. Ся ще каже някой измишльотини. Отдавна в САЩ присаждат чипове в главата на хора, които имат разрушителна хипертония. Генератор подава импулси на нервната система, вместо мозъка и кара сърцето да намаля налягането и пулса, щото мозъка не може. Доколкото ми е известно този чип се захранва по описания от мен начин.

Само за сведение: в съвремените микроконтролери има милиони транзистори и в спящ режим те консумират части от микроампера, а като става въпрос за няколко танзистора, не мога да посоча мярна единица за ниска консумация, щото и пикото е огромно.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Декември 09, 2021, 12:11:22 pm ---Пасков....
Не е бил не щото не желае, а щото не може:

--- Край на цитат ---

Хайде по същите точки дето си дал, характеризирай себе си. Ти можеш ли?
Пасков не че не може, защото има повече от нужните качества, а НЕ Е УСПЯЛ, защото няма нужния брой избиратели, поради простата причина, че зомбивизорите са възпитали такива като теб. И понеже си по фактите, преди България 10 мил., сега реално под 5 мил. Не е нужно да изпадаме в подробности колко е хубав живота у нас и какви са причините. За теб, като специалист по много неща, умен, разбираш от вируси, знаеш повече от ВУЗ-овец явно живота е добър, обаждаш ни се от чужбина и Михаил Кузмов ти гали ушите с Джул  ;D, кани те на питие директно в чужбина, като аристократи, караш БМВ, но има хора като мен - скромни, със скромни възможности, карат още Ладите и я карат на заплатица от 630-700 лв., затова е такава статистиката. Такива хора не успяха да създадат семейства, а тези които създадоха, се разпаднаха. Боли го уя демократа, че населението намалявало.

Та Пасков иска да промени именно тази тенденция, а тя не е комунизъм според изкривените ти представи, това му е идеята. Казвам го, щото съм сигурен, че го свързваш само и с конспирациите му за вируса - конския доктор. Лошо ли е един човек, българин, които има някакви политически идеи, да ги споделя публично и естествено за да ги осъществи, нали трябва да се сдобие с нужната власт. Без власт идеята му за застрашителната популация е неосъществима. Идеята му най-вече е да върне суверинитета на държавата, за да тръгне икономиката, да не се налага българите да емигрират. Ама сития на гладния не вярва. Я да те опъна да бачкаш в някой завод за 1 000 лв., да те видя дали ще си толкова курнас, ама си се спотаил в ТЕЦ-а. Я иди в Англия да береш ягоди с менгяните, да те питам колко е хубав живота там, да не мислиш, че ще те вземат за главен инженер на техния ТЕЦ.

Сега, ама Пасков много плюел американците и затова не му дават публична изява по централните медии, щото нали, има свобода на словото - демокрация. Че то това е най-доброто му качество.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 09, 2021, 01:21:50 pm ---Хайде по същите точки дето си дал, характеризирай себе си. Ти можеш ли?
Пасков не че не може, защото има повече от нужните качества, а НЕ Е УСПЯЛ, защото няма нужния брой избиратели, поради простата причина, че зомбивизорите са възпитали такива като теб.

--- Край на цитат ---
Пасков не може да е политик. И хората го разбират. Политика не може да те кара да мислиш така както на него му е изгодно. А Пасков прави точно това - казва ти какво да мислиш, и не оставя никакви алтернативи. Не случайно го сравних със Слави Трифонов - той е същия.
И за да няма неразбрали - аз харесвам Слави Трифонов като музикален изпълнител. Но не и като политик, и още по-малко като човек.
За съжаление не мога да харесам нищо от това, което предлага Пасков. Вероятно ако бяха животновъд щях да кажа, че е добър специалист по конски болести. Но нямам преки впечатления. От тези впечатления които имам - не ми харесва. И явно не съм единствения.

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 09, 2021, 01:21:50 pm ---... За теб, като специалист по много неща, умен, разбираш от вируси, знаеш повече от ВУЗ-овец явно живота е добър, обаждаш ни се от чужбина и Михаил Кузмов ти гали ушите с Джул  ;D, кани те на питие директно в чужбина, като аристократи, караш БМВ, но има хора като мен - скромни, със скромни възможности, карат още Ладите и я карат на заплатица от 630-700 лв., затова е такава статистиката. Такива хора не успяха да създадат семейства, а тези които създадоха, се разпаднаха.
--- Край на цитат ---
Останал си с много грешно положение относно финансовото ми състояние. Да, с разумно харчене мога да си позволя да ходя в чужбина, да карам БМВ (на 25 години). Дори и с разходите за живот в София.

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 09, 2021, 01:21:50 pm ---Та Пасков иска да промени именно тази тенденция, а тя не е комунизъм според изкривените ти представи, това му е идеята. Казвам го, щото съм сигурен, че го свързваш само и с конспирациите му за вируса - конския доктор. Лошо ли е един човек, българин, които има някакви политически идеи, да ги споделя публично и естествено за да ги осъществи, нали трябва да се сдобие с нужната власт. Без власт идеята му за застрашителната популация е неосъществима. Идеята му най-вече е да върне суверинитета на държавата, за да тръгне икономиката, да не се налага българите да емигрират. Ама сития на гладния не вярва. Я да те опъна да бачкаш в някой завод за 1 000 лв., да те видя дали ще си толкова курнас, ама си се спотаил в ТЕЦ-а. Я иди в Англия да береш ягоди с менгяните, да те питам колко е хубав живота там, да не мислиш, че ще те вземат за главен инженер на техния ТЕЦ.

--- Край на цитат ---
Заплатата ми е по-малко от 1 000 лева. И за мен е лошо когато конския доктор почне да ми се изявява като специалист по коронавируса, и да почва да се пробва в политиката. Аз нито се напъвам да лекувам коне, нито се напъвам да влизам в политиката. Още по-малко пък да се изявявам като последна инстанция.
За суверенитета - какво имаме за да имаме суверенитет? Можем да сме суверенни точно колкото Албания или Беларус. Едните са суверенни но бедни, другите са колония на големия брат. Идеята че можем да имаме армия, която да се противопостави на Турската, руската или американската е абсолютно безумна фикция. Нямаме ресурса да въоръжим и поддържаме такава армия. Ако някой ти каже че е възможно - лъже те.

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 09, 2021, 01:21:50 pm ---Сега, ама Пасков много плюел американците и затова не му дават публична изява по централните медии, щото нали, има свобода на словото - демокрация. Че то това е най-доброто му качество.

--- Край на цитат ---
Проблема е че ги плюе неаргументирано. Или няма никакви аргументи, или тези които предоставя са откровено заблуждаващи.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Декември 09, 2021, 12:29:56 pm ---Хулио, нямай грижи. Това не ти е да правиш чанта с антени, за да крадеш в градският транспорт от банковите безконтактни карти по 49 кинта. А и казахме, че графена не е електрически неутрален. Чете се отблизо, ако трябва с доста енергия и ултрачувствителни приемници. Технически напълно възможно. Ако искат да го направят - не е китайско писмо.

--- Край на цитат ---
И к'во от това? Що да те четат теб, катоти сам чрез мобилния си телефон разправяш на Гугъл къде си, с кой се срещаш, с кой си пишеш, какво харесваш, какво си купуваш... Същото е с дебитната ти карта - нея е много по-лесно да я прочетеш.
Да, бих могъл да приема че е възможно да се имплантира някаква елементарна електроника в кръвта. И? Сещаш се че само да писука "Аз съм номер 534187" няма никакъв смисъл. Тази електроника трябва да почне да взаимодейства с организма ти. Да се връзва към неврони. Да подава сигнали, и то такива че да не почнеш да припадаш по улицата или да чуваш гласове. Това означава интерфейс, изпълнителни механизми. Да не говрим че все още нямаме никаква представа какви импулси да подаваме, че да накараме мозъка да изгради някаква мисъл против волята на притежателя, или да извърши дори и някакво просто действие.
За какво им е да те чипират, като сега съвсем открито ти искат зелен сертификат?

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Декември 09, 2021, 02:14:46 pm ---За какво им е да те чипират, като сега съвсем открито ти искат зелен сертификат?
--- Край на цитат ---
Представи си, имам идея за какво го правят. Но не си губи времето, нито моето. От мен имаш това:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия