Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 09, 2021, 07:05:04 pm ---
Разбираш ли ЕДМ... стената на съда е съставена от молекули, органични молекули стотици пъти по-големи от въглеродния атом. Най-вероятно част от този имагинерен графен просто ще преминава насам-натам между молекулите, изграждащи стените на съдовете без никаква съпротива.
И като почна да ми говори за отделяне на протони вече съвсем ме загуби като слушател...
--- Край на цитат ---
Обаче как познах, че ще се направиш на по-голям професор от химика, лауреат по графенови технологии и богата практика с графен. Ама как няма ти да знаеш повече от него, а доводите ти от тъпи, по-тъпи.
Кой ти е говорил за размер на един атом? Нано частиците са изградени от няколко атома с размери 50х50 нМ. И защо тия наночастци трябва обезателно да минават между молекулите, ако сложиш две големи прасета едно до друго през 1 м разстояние, не може ли един нож 1000 пъти по-малък от тях да ги заколи, нищо че има разстояние между тях?
Ако беше чел и слушал внимателно, нямаше да говориш тия глупости.
Що за логика имаш, що се опитваш да се правиш на професор по всичко?
И впрочем, научих, че този химик вече бил мъртъв. Убили го преди 5 дни. Не съм проверявал новината.
Ако се окаже вярно, прекалено много ще станат съвпаденията.
Михаил Кузмов:
https://www.flagman.bg/article/255604
Да си дойдем на думата! Кои сме "ние" кои сте вие?
Ksurnev:
Така е то!!!
В Народното Съдрание Депутаците водят дЕбати.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 10, 2021, 03:03:51 pm ---Обаче как познах, че ще се направиш на по-голям професор от химика, лауреат по графенови технологии и богата практика с графен. Ама как няма ти да знаеш повече от него, а доводите ти от тъпи, по-тъпи.
Кой ти е говорил за размер на един атом? Нано частиците са изградени от няколко атома с размери 50х50 нМ. И защо тия наночастци трябва обезателно да минават между молекулите, ако сложиш две големи прасета едно до друго през 1 м разстояние, не може ли един нож 1000 пъти по-малък от тях да ги заколи, нищо че има разстояние между тях?
Ако беше чел и слушал внимателно, нямаше да говориш тия глупости.
--- Край на цитат ---
Аз пак призовавам за разумно използване на капацитета на собствения мозък, а не на "един голям специалист каза".
Когато разбереш какво държи молекулите една за друга ще разбереш пълната несъстоятелност на твърдението за графеновия "нож".
И имай предвид че не говорим за връзки в кристална решетка.
П.С. Аре да те не напрягам... жокер - Ван Дер Вааалс
plcsoft:
--- Цитат на: juliang в Декември 11, 2021, 03:57:33 pm ---Когато разбереш какво държи молекулите една за друга ще разбереш пълната несъстоятелност на твърдението за графеновия "нож".
--- Край на цитат ---
Сигурен съм, че няма да го разберат! :D
Дресират се, да използват тъмната страна на Силата, тоест да бъдат зомбирани материалисти!
А материализма както знаем, има нужда от безброй редови войници изпълняващи чужди заповеди.... А не самостоятелно мислещи същества проявяващи собствената си воля! Така че,,,,сори! :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия