Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
svetlio760:
--- Цитат на: plcsoft в Декември 11, 2021, 07:45:57 pm ---Муамар Кадафито - бърка!
Аз съм най-заклетият антиваксър сред мой те познати! Показвам им, обяснявам им, но тъпите офце кошарата си знаят! >:(
Да не разравяме още не зараснали рани........... : :(
--- Край на цитат ---
Ти все още имаш познати набодени. Аз съм отсвирил моите отдавна. Нещо не ми ляга добре да ставам на папагал и да държа пусната една и съща лента. Изтърка се вече. Последният беше Юлиян. Викам си "Тоя е от технически сайт, по- умен е от другите, ще проумее"... ;D ;D ;D
Радико:
--- Цитат --- ей сега ще видят истинското лице на демокрацията
--- Край на цитат ---
EDM на това изказване му се вика "мародерско изопачаване на фактите"
Ти си тотално зомбиран. До такава степен, че тези които са зомбирали Юлиян могат само да завиждат на твойте господари. Чак ми иде да се разплача от мъка и от яд като гледам в какво са те превърнали.
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Декември 11, 2021, 09:27:24 pm ---Чак ми иде да се разплача от мъка и от яд като гледам в какво са те превърнали.
--- Край на цитат ---
Ай още един да се упражнява в лицемерие.
Гледай тука видеото и после да те видя как ще мрънкаш:
https://www.facebook.com/100006063129937/videos/645621750118272
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 11, 2021, 06:21:53 pm ---1. Това е добре казано, но ще е още по-добре, ако сам се вслушаш в него, да се обърнеш към себе си. Не познавам друг човек, който да завел доброволно детето си, да го убодат с течност с незнаен характер, като експеримент, а себе си да не иска да убоде.
--- Край на цитат ---
Явно не разбираш - сина ми е пълнолетен. Да - на 19 но пълнолетен. Сам реши да се ваксинира. Аз НЕ ГО СПРЯХ, не че съм го завел насила в болницата, Правиш ли разликата? Явно не.
И като каза "незнаен характер" - колко от течностите които пиеш им знаеш състава? А на тези които ядеш? А какво дишаш? Или не пиеш, не ядеш и не дишаш? На кой вярваш за това че тези флуиди са безопасни?
Да, яденето, пиенето и дишаето не са задължителни... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 11, 2021, 06:21:53 pm ---Общоизвестен факт е, че децата не боледуват и не трябва да се бодат, защото тях вируса не ги хваща.
--- Край на цитат ---
Осъвремени си информацията. Това беше миналата година. Да, все още боледуват по-малко и по-леко, но не и изобщо.
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 11, 2021, 06:21:53 pm ---2. Аз понеже нямам претенциите да съм достатъчно компетентен във всички области, видимо за разлика от тебе ;), съм склонен и го правя, доверявам се на хора, които се представят, да са специалисти в дадена област.
--- Край на цитат ---
Но само на някои. Други, които изказват теза, несъвпадаща с твоя начин на мислене, са задължително платени, некомпетентни, тролове или не знам какво. Канят ги в телевизиите и им дават текста който да кажат под заплаха от уволнение или под дулото на пистолета?
Или трябва да те залея с видеа в които се доказва неоспорим ползите от ваксинацията? За бройка ли става пъпрос? Или на кой са му по-големи мустаците, на кой му е по-плешиво темето? Как решаваш кои говорят истината и кои лъжат?
--- Цитат на: VITAN в Декември 11, 2021, 06:50:02 pm ---Дори СЗО е принудена да признае: от новата версия на Ковид - Омикрон никой не е умрял!!!
--- Край на цитат ---
Витане, аутопсиите нали са забранени? Как разбират от каквое умрял човек? Откъде взе тия данни?
Да, от Омикрон засега данните са че се умира по-малко. Да се надяваме че е така.
--- Цитат на: VITAN в Декември 11, 2021, 11:49:03 pm ---Гледай тука видеото и после да те видя как ще мрънкаш:
https://www.facebook.com/100006063129937/videos/645621750118272
--- Край на цитат ---
"И беше пуснато списанието Плейбой, което унищожава морала"... Не, вЕрно ли трябваше да гледам това? Баца... ако те оставят теб, ще слагаш печати по кълките на ученичките ако са с поли над коляното. Разбирам носталгилята по онова време но ... то си отиде. Безвъзвратно. Дори и при ония с ушанките вече се издава това списание:
https://playboyrussia.com/girls/devushki-s-oblozhki/
miromad:
Разлика между кръвта на ваксинирани и неваксинирани
https://odysee.com/@eingeSCHENKt:0/blutbild-der-geimpften:3
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия