Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (55/720) > >>

ppipilica:
Тва е много добре че оздравявате с жена ти. Къв антибиотик пиете, имаш ли си на идея как го хвана вируса.

mito_kupona:
И на двамата ни изписаха „Амоксициклин“, аз на петия ден усетих подобрение, но го пих 7 дена, а жената го пие вече 7 дена и още вдига температура. Сигурно ще го сменят с друг по-силен, незнам. Утре ще се консултираме с личния лекар. Идея си нямам, как и къде сме се заразили, тук в Мадрид е ужас, целия град е заразен. Сина ми, докато ходеха на училище бяха болни почти всички деца, казаха, че е грип, парене в очите, кашлица. Той 2-3 дена кашля и се оправи със сироп за кашлица и някакви прахчета му даваше майка му. Може и той да го е донесъл, може и аз или майка му от метрото, като се гъцкаме като сардели, никой не носеше маска, бог знае откъде дойде заразата. Тук е пълно с китайци и ние пазаруваме от техните магазинчета, може и от тях да е, нямам на идея. В блока в който живеем има много хора всеки влиза натиска копчето на асансьора, ако е заразен и ти пипнеш след него и готово, просто не знам. Това е лошото на този вирус, че инкубационния период е 2-3 седмици. Ти не показваш симптоми, но си заразен и го предаваш на други и така се заразяват много хора.
Пазете се!

Радико:
https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/politseyski-patruli-pazyat-vitosha-patekite-pusteyat-snimki 
Тази публикация в Дира  ме накара отново да се замисля.
Защо се случва това, защо е това преиграване. Защо планината е толкова пазена???
Ако всичко беше точно така както твърдят по радио, телевизия, интернет. Ако този вирус се предава така както обясняват то планината би била най безопасното за заразяване място. Въпреки това Витоша е внимателно пазена, Защо. Обяснението, че те са тъпи "политиците" и взимат мерки хаотично и безмозъчно някак си не лови дикиш. Обаче са доказали, че са достатъчно арогантни за да измислят някакво нагло и обяснение за да скрият истинската причина на това което се случва. Освен това след дълги разсъждения вече съм категорично сигурен, че хопотезата за синтетичен вирус трябва да бъде категорично отхвърлена. Към днешна дата светът не разполага с инструмент чрез който да създаде вирус. Могат и се опитват да правят някакви хибриди като осигуряват възможност два различни вируса да проникнат в една клетка. Такъв подход обаче не може да се нарече дизайнерски. Значи остават някои други варианти за произхода му.  Та питам се ако завардването на Витоша е адекватна мярка защото там има шанс да се заразите с нещо??? От къде по дяволите идва това нещо.

VITAN:

--- Цитат на: Радико в Април 04, 2020, 02:13:30 pm ---Та питам се ако завардването на Витоша е адекватна мярка защото там има шанс да се заразите с нещо??? От къде по дяволите идва това нещо.
--- Край на цитат ---
От ул. Козяк 16. Има доказателства, че тамошните са знаели за коронавируса 2 месеца преди "пандемията". Достатъчно, да се организира коронобесие!

Pegas:
Хмм...чува се че короната е ФЕЙК ?!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия