Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Радико:
Нещата продължават да ескалират а опитите за медиино затъмнение явно са неуспешни:
https://m.dir.bg/dnes/svyat/masovi-protesti-sreshtu-zadalzhitelnata-vaksinatsiya-ne-na-natsistkiya-pasport-snimki
Трябва по всички начини да се напомни на политиците, че българския народ е влизал вече в парламента и може пак да го направи. Да не се чувстват безнаказани когато взимат решения подкрепящи фашизма.
svetlio760:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 12, 2021, 04:57:03 pm ---Светъл, купи си поне талавизор и спри да питаш за Кунчев!
--- Край на цитат ---
За Кунчев може са прежаля да си купя боб, ма чак па талавизор, скъпо ми идва! ;D Тури го тук някой скорошен клип шъ го оценя!
Ksurnev:
Радико, аз ще бъда по-праволинеен.
Нещата продължават да СЕ екскалират.
svetlio760:
--- Цитат на: krasias в Декември 12, 2021, 01:22:39 pm --- Аз съм против насилието, не трябва да има насилие. Уважавам много хрисниянската традиция и по специално постенето за духовно пречистване. Е то е същото просто всеки мъж трябва да опита и с въздържанието от секс, но съвсем съзнателно и без да прекалява в началото. Просто някой трябва да обясни на мъжете че всекидневният секс си е чисто самоубииство.
--- Край на цитат ---
Всъщност не става дума конкретно за самият секс, а за формата на брака и за първичните инстинкти. Иначе си прав. Въздържанието от секс в съчетание с духовни практики извисява, но това е възможно и ако имаш повече от една жена.
svetlio760:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 12, 2021, 04:57:03 pm ---Светъл, купи си поне талавизор и спри да питаш за Кунчев!
--- Край на цитат ---
Кунчев май е откровено пукнал от ваксинация и аз съм в състояние на скръб :'( :'( :'(
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия