Цитирам себе си от една антиваксърска група в телеграм, че ме мързи да пиша да казвам същото с различни думи:
Предвид на това, че от самото начало лъжат за всичко, бих казал, че това е излишен спор, макар живо да участвам в него.
Прост пример: Омикрон бил безопасен. Че то от самото начало никой не умираше ОТ а С корона. Опасността от ковида се разводни, взе на никой да не му пука дали вирусът е опасен, останаха само натиска за зелен паспорт и евтаназията и като следствие Омикрон се оказа безопасен. В България решили да ни четкат, че сме малко евтаназираните- нека четкат. И това е лъжа. Евтаназирани сме колкото са евтаназирани и всички останали- 40-50%, но българите извън България ги водят за не евтаназирани и за това процентите им излизат така. Излезе и инфо, че в Англия също са 45-50% евтаназирани. Вероятно ще излезе и че в Австралия, също са толкова. На този фон предвид, че все още нисък процент евтаназирани дават фира, въпреки че отровите са доказано опасни, правете сметка колко са фалшиво евтаназирани и за това не им става нищо. Работата е там, че спряхме да мислим процентно, но мислим на бройки. От там и ниските нива на достоверност на инфо и от нас и от тях. Всички тук неевтаназирани и всички навън от тези групи евтаназирани, сме овни. Забравихте в каква паника бяхте на 8 март 2020 година и как изкупихте гъзпапира от магазините и сега станахте големите антиевтанази. Аз от есента на 2020 година тръбях навсякъде за това каква идиотщина ни чакаше и каква идиотщина ни дочака на 8.3.2020. Беше ми напълно достатъчно да разтълкувам народа си по изкупуването на клозетната хартия и се оказах прав за всичко. Изперках като гледах как след 8.3.2020 ОФИЦИАЛНО!!! умираха по 900 италианеца на ден върху 60 милиона население! И как ОФИЦИАЛНО!!! умираха по 60-70 българина на ден върху 6 милиона население! Не стига, че бройките са нищожно малки и не могат да напълнят никакви проценти, ами на това отгоре и тогава убиваха и надписваха умрели столетници от естествена смърт като луди и въпреки това не успяваха да напомпят процента!!! И какво? Всички вие тука дето се правите на големите антиваксъри бяхте послушни уплашени овнета!!!