Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
juliang:
EDM, я кажи на Витан мнението си за рекламата в първите минути от видеото му. Там има едни картинки на кръв под микроскоп. И спонсора на Саня твърди, че ако не приемеш "елексира" еритроцитите ти ще са слепнали точно както... да, точно като на другото видео за което спорихме.
Излиза че кръвта на всички дет не са пили вълшебната отвара на рекламодателя на Саня са в същото състояние като тия, дет са се ваксинирали...
Нещо почнах да се обърквам... на кой да вярвам вече не знам... тамън почнах да гледам това видео да науча нещо ново от Флоридския оракул, и ...
А от завеждането на дело до произнасяне на съда много неща могат да се случат. Е с'я карайки колата слушам ,че някакъв габровец щял да съди НАП за 1 МИЛИАРД лева. И било образувано производство...
Герой той, борец за правда и свобода. Щял да дари парите. Кои пари бре - тия, дет ще вземат от бюджета, т.е. пак от нас? Или шефа на НАП ще се бръкне в джоба за 1 млрд...
tobo1:
А някой да знае къде има въведена задължителна ваксинация?
EDM electronics:
Колеги, да продължим с фактите:
Бас хващам, че колегата juliang не е изгледал докрай видеото на лицата от Европейския парламент, след изказването на злобарката Урсула. Там има неудобни за него факти, цитиране от депутати не от моята партия на комунистите.
Там се цитираха резултати от Италия при ваксинирането на малки деца от 12-15 г. Много деца са заболели след ваксинирането от миокардит и перикардит. Имало е и случай на деца починали от инфаркт.
Питам аз и отговор не искам, след като у нас няма деца, които да боледуват, да са били в болница, кой кара назначения /не избрания от народа/ от Херо Мустафа министър председател, да инициира въпроса с ваксинирането на българчетата, децата? Кой го кара да прави генетична банка на българските деца и да я предоставя в ЕС? На кой от ЕС ще я предоставя тая генетична банка и за какво?
Аз съм загрижен за всички деца, особено за онези, на които родителите им са прости и заблудени соросоиди. Те могат да погубят децата си.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 23, 2021, 09:04:42 pm ---Там се цитираха резултати от Италия при ваксинирането на малки деца от 12-15 г. Много деца са заболели след ваксинирането от миокардит и перикардит. Имало е и случай на деца починали от инфаркт.
--- Край на цитат ---
Колко точно - бъди конкретен. И колко неваксинирани деца са починали - отново в цифри? Щото иначе твърденията им олекват.
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 23, 2021, 09:04:42 pm ---Питам аз и отговор не искам, след като у нас няма деца, които да боледуват, да са били в болница
--- Край на цитат ---
Твърдението не е вярно.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/trevozhni-danni-za-razprostranenieto-na-covid-19-sred-decata-u-nas-2286035
--- Цитат ---За последните 24 часа 300 деца са регистрирани с инфекцията - от общо над 2800 нови заразени у нас. По данни на здравното министерство, децата на лечение в болница вече са 102.
--- Край на цитат ---
Да, източника не е Саня во Флориде... как да претендирам за достоверност :)
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 23, 2021, 09:04:42 pm ---На кой от ЕС ще я предоставя тая генетична банка и за какво?
--- Край на цитат ---
Обясниха защо, но официалния отговор не те задоволява.
svetlio760:
Ай ся да видим Юлиян знае ли английски. Ако знае ще изкоментира ей тоо клип! ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия