Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (574/720) > >>

plcsoft:

--- Цитат на: Радико в Декември 24, 2021, 10:00:34 pm ---plcsoft
Това, че ти нищо не знаеш за историята на Майте въобще не значи, че Майте нямат история. Аналогичен е случая и със турският ти братовчед. Това, че той не знае нищо за историята на страната в която се е родил говори лошо само за него. Въпреки, че не е Българин а Турчин той не знае истината а и явно не иска да я научи поради някаква причина. Негова си работа де. Въпреки, пе със риск да те обидя:
Това, че Българите  знаят повече  за историята на Турция от колкото Турците за историята на България. Това говори, че изглежда бащата на генетиката изглежда е прав, въпреки, че наскоро му отнеха нобеловата премия заради изказвания по въпроса.

--- Край на цитат ---

Ти пък се изказа неподготвен, Радико! А аз те имах за бая окумуш момче! Недей така..........  :)
Но да те открехна, малко! Истината е че, турчина знае истинската неподправена история и него не можеш го заблуди със изсмукани от пръстите фантазии, както това правят българските историци на държавна хранилка с 2-3 милиона лековерни църволанковци. Но толкова им е Акъла!!!!!!  За да не съм голословен ще ти кажа какво ми каза моят братовчед когато го попитах дали не мрази българите, защото са го изгонили от родният му дом. Все пак човека е учил в българско училище до 18 години и след казармата се преместват да живеят в Турция. Та думите му бяха - не само че не ги мразя, ами напротив, благодарен съм им, че ми отвориха очите и дойдохме да живеем в Турция. Защото тук съм си много добре, нали виждаш!(Или както се казва -- вместо да му избодат очите, му изписаха веждите) Ако бяхме останали в България и до сега щях да им слушам лъжите и да им живея мизерията. Но за лъжите утре! Че вече е много късно.......
Пък и май се отклонихме от темата на Витко!?  ;D

Радико:
Pfizer, Astra Zeneka, Moderna и Johnson пожелават весели празници на всичките си абонати.

juliang:

--- Цитат на: plcsoft в Декември 24, 2021, 10:52:02 pm ---...Защото тук съм си много добре, нали виждаш!(Или както се казва -- вместо да му избодат очите, му изписаха веждите) Ако бяхме останали в България и до сега щях да им слушам лъжите и да им живея мизерията. ...

--- Край на цитат ---

Как се променят нещата само за някакви си 20-30 години. Избягал от Живков, и получава Ердоган...

svetlio760:

--- Цитат на: juliang в Декември 24, 2021, 10:48:56 am ---Аз обяснение имам, има и официално изявление от говорителя на СЗО, но няма как да ти го обясня така, че да го приемеш.

--- Край на цитат ---
Ми и ти да се изръсиш, че е редно да се убиват старци, а не деца, и ти ще правиш изявления после ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

svetlio760:

--- Цитат на: Радико в Декември 24, 2021, 11:29:58 pm ---Pfizer, Astra Zeneka, Moderna и Johnson пожелават весели празници на всичките си абонати.

--- Край на цитат ---
В тази връзка са ви направили и поздравително клипче:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия