Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (575/720) > >>

svetlio760:

--- Цитат на: Радико в Декември 24, 2021, 10:00:34 pm ---plcsoft
Това, че ти нищо не знаеш за историята на Майте въобще не значи, че Майте нямат история. Аналогичен е случая и със турският ти братовчед. Това, че той не знае нищо за историята на страната в която се е родил говори лошо само за него. Въпреки, че не е Българин а Турчин той не знае истината а и явно не иска да я научи поради някаква причина. Негова си работа де. Въпреки, пе със риск да те обидя:
Това, че Българите  знаят повече  за историята на Турция от колкото Турците за историята на България. Това говори, че изглежда бащата на генетиката изглежда е прав, въпреки, че наскоро му отнеха нобеловата премия заради изказвания по въпроса.

--- Край на цитат ---
Не, че не съм националист и не че не си обичам държавата, ама като гледам при възникването си къде и колко малка е била Турция(Османската империя) и като знам как турците чинно и старателно крият индивидуалните си генетични резултати за дето излиза че са българи, ми е интересно защо Турция не я наречем ислямска България, а й викаме Турция? Пет века кой кого е клал? Мен ако питате Турция е помохамеданчена България. Ни повече, ни по- малко.

tobo1:
Тук си абсолютно прав. И

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !

Радико:

--- Цитат на: svetlio760 в Декември 25, 2021, 09:32:28 am --- В тази връзка са ви направили и поздравително клипче:

--- Край на цитат ---
Мисля, че по правилно би било да използваш ни

plcsoft:

--- Цитат на: svetlio760 в Декември 25, 2021, 09:54:20 am ---Не, че не съм националист и не че не си обичам държавата, ама като гледам при възникването си къде и колко малка е била Турция(Османската империя) и като знам как турците чинно и старателно крият индивидуалните си генетични резултати за дето излиза че са българи, ми е интересно защо Турция не я наречем ислямска България, а й викаме Турция? Пет века кой кого е клал? Мен ако питате Турция е помохамеданчена България. Ни повече, ни по- малко.

--- Край на цитат ---

Да бе ,даааа!  :D
Мен ако питаш, и византийците са били булгари, още преди да се христосат! Гърците и те, пък са остатък от най-чистокръвните, предхристиянски булгари! Да не споменавам за македонците, сърбите, румънците  и др, че ще стане мазало............ :) :)

Номак:
по време създаването на България като държава,българите са разрушавали християнски храмове по тез земи!
мисля 200г. по късно са покръстени на сила от цар Борис,като много българи са били убити,защото не са искали да сменят вярата си-м/у другото подобно на тюрците ,а цар борис става светия!
диво-примитивно разбиране е, да не признаваш религията на друг ,а да налагаш своята .. е моето мнение..незнам за вас

хубу е, да се напомнят тези факти от време на време!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия