Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (578/720) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: stan_by в Декември 26, 2021, 01:10:31 am ---Аде?!?
Тез аватари за нищо ги нямаш Едм, отначало като беше само мушмурок - нямаше, после малко са изучи покрай нета и взе да си слагаш разни войводи, след това лидери като бай Тошо, Путев, Саддам Хюсеин, сега Кадафи-то.....

Сега гледам си залитнал към скалата.  ;D
Ми тури си един на баа Ванга или Джуна - по-ще ти отива, а ако някой ден си сложиш твоя снимка - никой няма повярва, това е хубава ченгеджийска практика за заблуда.  ;)

В Сливен нямате ли достойнство да си признаете, че сте каръци?

Града на стоте войводи!

--- Край на цитат ---

GMG, пий си по-редовно хаповете, че гледам пак те стегнал чепика, пак те накацали мухите по главата посред зима.
Това да ползваш друг профил, не ти ли се струва инфантилно на твоята възраст?  :)

Ама какво повече може да се очаква от един тираджия - най-представителната извадка на "интелектуалците" в България.

Не мислиш ли, че с тази изява си вкара автогол на и без това мижавия ти авторитет?  :D

svetlio760:

--- Цитат на: mindos в Декември 26, 2021, 01:30:02 am ---Голяма грешка!
Кюрдите НЕ са етнически турци!
Повечето от тях знаят БГ и историята на Аспарух повече.
МТМ, Вие сте чел нещо руска пропаганда като Евг. от обратната страна.
Прочетете пак историята и фактите, артефактите ще Ви отворят очите.

--- Край на цитат ---
Какви ти етнически турци, ако тези хора имаха държава щеше да е втората България, не да ми смучат от пръстите си за Волжка България дето по времето на Борис и Симеон волжките българи са живели по блатата на Волга в наколни къщурки?!

svetlio760:
И да, по темата за кюрдите съм подготвен, струва си да се отвори нова тема!

Радико:
Много сте минстранни всичките дето пишете тук. Кой от кой по подготвени, кой от кой по знаещи. А да ви питам има ли някой които е придобил тези познания дето ги вадите по начин който е различен от четене на нечии писания???
Някой да сподели кога и как е проверил лично със разглеждането на някакви аттефакти примерно, че писанията които приема за достоверни отговарят на тези артефакти и би трябвало да са самата истина?

merlinbg:
В Батак малко ли са артефактите?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия