Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
Не знам за генома, но определено % на тъмните балкански субети е огромен.
Изхождат се по всички нишки у форумо без да гледат темата.
Въпроса е резонен, но не е за тук... Отвори си тема и разсъждавай.
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Декември 27, 2021, 06:25:35 pm ---Не знам за генома, но определено % на тъмните балкански субети е огромен.
Изхождат се по всички нишки у форумо без да гледат темата.
Въпроса е резонен, но не е за тук... Отвори си тема и разсъждавай.
--- Край на цитат ---
Ц не смятам да отварям тема и да разсъждавам по въпроса. А тук така или иначе вече доста хора се изходиха по този въпрос доста преди мен и доста пъти вече.
А не искам да разсъждавам по въпроса защото, защотооо... Абе вих ми последната публикация в раздела за вицове. От мен толкова.
svetlio760:
Аз пък ви пуснах тема да мислите ;D Страх ме е само, че Юлиян ще я натъпче със спам.
Радико:
И да се върнем към темата:
Както прогнозираха някой хора, нещата хем смешни хем мрачни се сбъдват:
Първа доза.
Втора доза.
Трета доза.
Иииии
https://m.dir.bg/dnes/svyat/izrael-testva-chetvarta-doza-covid-vaksina-varhu-150-meditsi
EDM electronics:
Радико, ти как изчисли колко процента сме траки?
Да, тракийския ген е неразделна част от българина, но това какво повече сме от тая смесица ни говори езика. Езика ни е славянски. Всички славяни говорят на някакъв славянски диалект и се разбираме без преводач.
Преди време бях попаднал на един файл с антропологията на българина. Кой от кое племе преобладава по формата на стъпалото и пръстите. Траките имат по-дълъг среден пръст на крака - това са те.
Аз съм от сицилиански произход по този критерий с ген от италийските народи, от племето на Хан Алцек. :D
Не съм носил чалма. :D
Македонците също не са били българи. Първо са били местно племе, което е живеело високо в горите - овчари, като каракачаните, после са преобладавали в Македония гърците и накрая българите и сърбите. Но когато тук е имало македонци, българи не е имало. Така, че те в известен смисъл имат право. Реално истинските македонци са изчезнали, като траките. Все едно сега ст. загорчени да искат да си направят автономия Тракия.
https://www.youtube.com/v/5aQxV8H5nGY
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия