Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Декември 30, 2021, 12:21:03 pm ---Дразни ме че манипулираш фактите. Че твърдиш неща, които не са истина, само и само да докажеш някаква своя теза.
--- Край на цитат ---
Грипните щамове варират, с тях и ваксините (които в общи линии са пак същият шит).
Тук вируса варира, но ваксините НЕ варират. Всичко било точно! Ама давай през 6 месеца... Едно и също! Даже нямало значение, че бил изтекъл срока на годност!!! Даже нямало значение чипове, графенов оксид....
В студио Хъ прекрасно ти обясниха (видеото от вчера), защо новите ваксини са шит/shit, но ти като подобие на правоверно соросоидче - каквото дудне телевизора, такава и мантра повтаряш!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Декември 30, 2021, 12:35:49 pm ---Грипните щамове варират, с тях и ваксините (които в общи линии са пак същият шит).
Тук вируса варира, но ваксините НЕ варират. Всичко било точно! Ама давай през 6 месеца... Едно и също! Даже нямало значение, че бил изтекъл срока на годност!!! Даже нямало значение чипове, графенов оксид....
--- Край на цитат ---
Как да минеш процедурата по нова сертификация на нова ваксина? Колко време ще отнеме сертификацията (за изработването не говорим, да приемем че учЕните са талантливи и ще го направт за месец).
Нали такива като теб и ЕДМ пак ще писнат, че не са минали 3 или 5 годишни тестове и ни боцкат с нещо неизпитано?
И да - вижда се че ваксините все още работят, макар и все по-зле и по-зле. Защото както отбеляза вируса мутира. Като се забави малко - ще направят ваксина за тези щамове, които останат стабилни. В момента е просто безмислено да се прввят и най-вече сертифицират ваксини срещу щамове, които идват и си изчезват за месец.
Под секрет - това е една от причините поради които все още не съм се ваксинирал.
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Декември 30, 2021, 12:44:53 pm ---Под секрет - това е една от причините поради които все още не съм се ваксинирал.
--- Край на цитат ---
По Матросовски се хвърляш да защитаваш Системата (THE MATRIX),
а не вярваш в нейните плодове!!
Шизофренично. Идва ми в повече, но аз съм търпелив.
Скоро в САЩ - THE MATRIX ще се развихри с пълната си власт. Ще те видим как ще лукавстваш тогава.
Че и тука. Но там до колкото разбра ще ваксинират на поразия, ще изселват, ще затварят и ще ограничават...
И това е най-малкото, което ще се случва!
svetlio760:
--- Цитат на: juliang в Декември 30, 2021, 12:44:53 pm ---Как да минеш процедурата по нова сертификация на нова ваксина? Колко време ще отнеме сертификацията (за изработването не говорим, да приемем че учЕните са талантливи и ще го направт за месец).
Нали такива като теб и ЕДМ пак ще писнат, че не са минали 3 или 5 годишни тестове и ни боцкат с нещо неизпитано?
И да - вижда се че ваксините все още работят, макар и все по-зле и по-зле. Защото както отбеляза вируса мутира. Като се забави малко - ще направят ваксина за тези щамове, които останат стабилни. В момента е просто безмислено да се прввят и най-вече сертифицират ваксини срещу щамове, които идват и си изчезват за месец.
Под секрет - това е една от причините поради които все още не съм се ваксинирал.
--- Край на цитат ---
А кои са другите причини да не се "ваксинираш"? Май не си ги споменавал, а и да си, не съм ги чел. ;D
dymelsoft:
--- Цитат ---Истината е тази: https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/koga-shte-svyrshi-pandemiiata-ot-covid-19-6135785
--- Край на цитат ---
juliang, как прецени, че истината е тази?
Ти, като голям противник на конспирациите (не че няма големи глупости причислени към групата "конспиративни теории"), да те питам, като ми цитираш статийка от Вести, наясно ли си чий е собственика на въпросната медия. Сега то не е трудно, просто отиваш долу на сайта и виждаш кой? Ще ти помогна за да не се занимаваш. Виждаш "United Group". Същите, които купиха Виваком, НоваБродкаст и сума ти медии в цялата страна, същите които притежават телекоми и медии на целия балкански полуостров и не само. Но ако си мислиш че тези са голяма корпорация, не са. И тези са параванче и техен реален собственик е "BC Partners" които придобиват "United Group" през 2018. Това е някаква си британска международна инвестиционна фирмичка с някакви си активи за смешните 40 милиарда и повече, но по интересното е, че е основана от не кой да е, а от Ото ван дер Вик. Ако се интересуваш, можеш да прочетеш кой е този човечец. Все пак за сведение същия, който пръв поиска задължителна ваксинация. Както и да е...
Много бих искал да те попитам, защо е това глобално окрупняване особено в телекомуникационния и медийния сектор. Поне според мен едва ли е просто щото е много печеливш, особено медийния сектор. Дали пък случайно за да е печеливш, други компании не плащат здраво за посочване на "правилното мислене" на плебса. Просто реклами дето се вика, ама реклами на какво?
П.П. това не е конспирация това са само елементарни анализи, пък всеки да си мисли каквото си иска. Пък най-вече ти можеш напълно да се довериш на въпросните медии, те са "истината" другото е лъжа или така наречените "фалшиви новини", макар че и последните са пак продукт на същите, просто защото трябва да има разделяне иначе няма да вървят нещата...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия