Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (589/720) > >>

juliang:
Димел, това че е в някакво издание не ме интересува. Не ми се преписваше казаното там, но аз напълно го споделям - пандемията ще приключи тогава, когато спрем да й обръщаме внимание. Но за да спрем да й обръщаме внимание, все пак трява да има някакви свободни места по болниците. Трябва и да може да влизаме в ресторанти и театри.
Как спряхме да обръщам внимание на СПИН? Може би той изчезна? Ами свинския и птичия грип? Може би изчезнаха? Не, опитомиха се, а и народа изгради някакъв стаден имунитет (за грипа) или се научи да ползва презрватив (при СПИН). Пак си мрат хора от тях, но вече това не е новина.
Да, за хора на които роднини си заминават от тая болест мъката не е по-малка, но за обществото като цяло вече не му пука особено. Да, мрат си някакви хора... кво толкова.

VITAN:
"Срокът за поставяне на трета доза ваксина срещу коронавирус се съкращава на 3 месеца след двудозова ваксина."
Това е решило здравното министерство, обяви главният държавен инквизитор доц. Ангел Кунчев.

Радико:

--- Цитат --- пандемията ще приключи тогава, когато спрем да й обръщаме внимание.   
--- Край на цитат ---
Абе Юлияне ти си бил голям шегаджия. Кой трябва да спре да и обръща внимание? Аз и ти ли? Или господата върху чиито личности ти обърна вниманието  Димелсофт???
Когато над хиляда големи медии са в ръцете на няколко човека и въпросните няколко човека настоятелно искат техните собствени медии и техните собствени журналисти на които те дават заплатите та тези хора докато искат да се обръща внимание на това нещо... Въобще е без значение ние дали искаме да обръщаме внимание или не искаме. Очевидно е според мен и не само според мен, че нещата имат само един възможен завършек:
Широкомащабен военен.

juliang:
Радико, тая тема е показателна за липсата на внимание към пандемията :)

Радико:
Да както липсва внимание така скоро ще почнат да глобяват ако не си се ваксинирал. Глобите неминуемо привличат вниманието ти.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия