Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (594/720) > >>

svetlio760:
С доказано безопасният омикрон, тестово доказано пълна липса на ковид при българчетата, мерките се затягат и децата се ваксат. Това само Юлиян може да го обясни.

juliang:

--- Цитат на: svetlio760 в Януари 03, 2022, 08:34:46 pm ---С доказано безопасният омикрон, тестово доказано пълна липса на ковид при българчетата...

--- Край на цитат ---
Кой го доказа бе Светльо, нали не вярваш на официалната статистика? Брои ли ги децата, или заразените от Ковид?
Или приемаш за достоверни само числа, които ти пасват на теорията?

VITAN:
ОТКРИВАТЕЛЯТ НА ТЕХНОЛОГИЯТА иPHK: ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА Е МАСОВА ПСИХОЗА! ТЕЗИ, КОИТО ГОВОРЯТ ИСТИНАТА СА СВРЕНИ В ЪГЪЛА И АТАКУВАНИ! НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ СВИДЕТЕЛ НА ТАКАВА КООРДИНИРАНА ПРОПАГАНДА ПО МЕДИИТЕ! АКО СТЕ ПОЛУЧИЛИ ЕСТЕСТВЕН ИМУНИТЕТ КЪМ КОВИД, СТЕ ИЗЛОЖЕНИ НА ПО-ГОЛЯМ РИСК ОТ НЕЖЕЛАНИ СЪБИТИЯ ПРИ ВАКСИНАЦИЯ! /ВИДЕО/

Откривателят на технологията иРНК, въз основа на която бяха създадени любимите на либерал-глобалистите генетични експериментални субстанции, д-р Робърт Малоун даде първото си интервю, след като бе изхвърлен от Туитър (https://www.facebook.com/bobi123456/posts/4925119807551196). Направи го за подкаста на Алън Джакоби „Голямото разцепление“.

Разговорът им е много интересен, но продължава цели три часа.

Освен откъса във видеото, ето още акценти от него:

– няколко играчи от фармацевтичната промишленост, с активните усилия и на федералното правителство във Вашингтон, успяха да отстранят инвермектина като алтернативен начин за лечение на модерното китайско заболяване (МКЗ);

– това че мнозина в Централна Африка, където е маларийният пояс, често приемат инвермектин, заради местните болести, е вероятната причина в този регион смъртността от МКЗ да е изключително ниска;

– ако сте получили естествен имунитет към МКЗ, сте изложени на по-голям риск от нежелани събития при витаминизация;

– в Палестина, където усвояването на витамини няма високо ниво, смъртността от МКЗ е много по-ниска от тази в Израел;

– никога в съзнателния си живот не съм бил свидетел на такава координирана пропаганда по всички възможни медии;

– за мен беше удивително да осъзная какво в крайна сметка представлява Световният икономически форум в Давос. Те всичко са написали и документирали, а после виждаме как то се разгръща пред очите ни. Това е пълно глобалистко тоталитарно схващане;

– в момента редактирам книгата на Боби Кенеди за Антъни Фаучи, потресаващо е какво са сътворили в момента той и силите зад него със света.

Цялото интервю е (било) тук: https://youtu.be/F_QYZ70JsCs Въпреки, че говори за витамини и витаминизация: Video unavailable

svetlio760:

--- Цитат на: juliang в Януари 03, 2022, 11:40:17 pm ---Кой го доказа бе Светльо, нали не вярваш на официалната статистика? Брои ли ги децата, или заразените от Ковид?
Или приемаш за достоверни само числа, които ти пасват на теорията?

--- Край на цитат ---
Ти бе, шматко, ти каза, че е безопасна преди две седмици.  ;D ;D ;D ;D, не е лесно да си на калъчка за спорта, кат пате в калчища си. ;D

juliang:
Не знаех че съм такъв капацитет за теб. Поласкан съм :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия