Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
Браво Хулио! Разобличи класовият враг!
¡No pasarán!
Та кога казваш изтича зеленият сертификат на сина ти?
В полза на бизнеса ще е да се продупчи пак...
P.s. Защо ли циганите бягат от ваксини като дявол от тамян?! Още от време оно. Прости ще да са.
Майка ми разправя доста отдавна, че през социализЪма (да питам пак, за подробности) е имало дело срещу една ваксинираща другарка.
Туркиня. И момченцата ставали безплодни. Ти да видиш! В развито социалистическо общество такова чудо!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Януари 07, 2022, 10:55:10 pm ---Браво Хулио! Разобличи класовият враг!
¡No pasarán!
Та кога казваш изтича зеленият сертификат на сина ти?
В полза на бизнеса ще е да се продупчи пак...
--- Край на цитат ---
Викаш дай да сменим темата, че нещо оцапахме гащите? Или Пасков няма да ти преведе парите за последния пост?
VITAN:
"Днес говорихме за това. Познат се тества редовно и 1 месец след втора доза няма живо семенце."
Откъде ли съм взел този цитат от интернет? Е, не! НЕ е от Пасков. Елементарно се доказва, че не е.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Януари 07, 2022, 10:55:10 pm ---P.s. Защо ли циганите бягат от ваксини като дявол от тамян?! Още от време оно. Прости ще да са.
Майка ми разправя доста отдавна, че през социализЪма (да питам пак, за подробности) е имало дело срещу една ваксинираща другарка.
Туркиня. И момченцата ставали безплодни. Ти да видиш! В развито социалистическо общество такова чудо!
--- Край на цитат ---
За съжаление в никоя статистика няма да излезе разбивка по етнос на починалите от Ковид. Ако имаше такава инфоормация - ти да видиш какви ще са числата.
И м/у другото всеки ден на път за и от работа минавам покрай Пирогов - там де чакат на тротоара да се ваксинират. Да ти кажа - от боЯта са преобладаващото количество.
--- Цитат на: VITAN в Януари 07, 2022, 11:23:31 pm ---"Днес говорихме за това. Познат се тества редовно и 1 месец след втора доза няма живо семенце."
Откъде ли съм взел този цитат от интернет? Е, не! НЕ е от Пасков. Елементарно се доказва, че не е.
--- Край на цитат ---
Що ли се тества редовно? Може би щото му е скучно? Ти колко редовно си правиш спермограма?
П.С. Не съм аз тоя дет го е писал в Инвестор-а :) Съвпадение на имена е :)
ppipilica:
Ех Юлиане, излови го че пуска стари записи. Дай ся обаче и коментар за тая статия
https://www.cnbc.com/2022/01/06/moderna-ceo-says-people-may-need-fourth-covid-shot-as-efficacy-of-boosters-likely-to-decline-over-time.html?fbclid=IwAR1pVdH92fzV7lPp2kgv-8fKAaZ6Gqm_LAG167g2BvhEdgFXwZoUVKi63Xk
Все пак са уж сериозна медия нали.
Пък и за това изследване за което говориш трябва само обикновен микроскоп да се види дали поповите лъжички плуват, може и вкъщи да се направи.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия