Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (598/720) > >>

VITAN:
Хулио, още 1 от същото място:

"Аз не съм компетентен да давам оценка на ваксините, но приятелско семейство ходиха в Истанбул миналия месец с цел им витро. При първата спермо-грама с много лоши показатели лекарите директно питат - "ваксиниран ли си срещу ковид". Какви са им наблюденията и защо започват с такъв въпрос, може само да гадаем докато не излезе официално становище от производителя на ваксините."

juliang:

--- Цитат на: ppipilica в Януари 08, 2022, 06:41:28 am ---Ех Юлиане, излови го че пуска стари записи. Дай ся обаче и коментар за тая статия
https://www.cnbc.com/2022/01/06/moderna-ceo-says-people-may-need-fourth-covid-shot-as-efficacy-of-boosters-likely-to-decline-over-time.html?fbclid=IwAR1pVdH92fzV7lPp2kgv-8fKAaZ6Gqm_LAG167g2BvhEdgFXwZoUVKi63Xk
Все пак са уж сериозна медия нали.

--- Край на цитат ---
На немалка част от лекарствата има предупреждения да не се приемат от бременни жени, или това да се прави след консултация с лекари и под наблюдение. Има и препарати, които въздействат на хормоналния баланс на организма на човек, и могат да повлияят на репродуктивните способности. Но това е временно. Все още няма данни дали, колко и за какъв пероид ваксините въздействат. Но първоначалните данни сочат, че такива случаи са изключиелно редки и отминават с времето. Да - хиляди случаи в абсолютно измерение са много, но при милиарди поставени дози са на практика нищо. Същото като с умрелите от Ковид - милиони са, но спрямо заболелите числото не е толкова голямо. Но пак са си милиони.

--- Цитат на: VITAN в Януари 08, 2022, 10:13:35 am ---Хулио, още 1 от същото място:

"Аз не съм компетентен да давам оценка на ваксините, но приятелско семейство ходиха в Истанбул миналия месец с цел им витро. При първата спермо-грама с много лоши показатели лекарите директно питат - "ваксиниран ли си срещу ковид". Какви са им наблюденията и защо започват с такъв въпрос, може само да гадаем докато не излезе официално становище от производителя на ваксините."

--- Край на цитат ---
И ако не бяха ваксинирани - какъв щеше да е следващия въпрос на лекарите? Ами да - "А какви лекарства приемате?"
И какво ще се случи с една жена бременна примерно първия или седмия месец, на която сатурацията падне до 90% и стои така 1 седмица? Какво ще стане с плода в утробата й?
Има ли изследвания и какви са резултатите от влиянието на прекаран Ковид върху фертилитета на жената и мъжа? Никой не знае... ама никой и не говори.

svetlio760:

--- Цитат на: juliang в Януари 07, 2022, 11:26:12 pm ---За съжаление в никоя статистика няма да излезе разбивка по етнос на починалите от Ковид. Ако имаше такава инфоормация - ти да видиш какви ще са числата.
И м/у другото всеки ден на път за и от работа минавам покрай Пирогов - там де чакат на тротоара да се ваксинират. Да ти кажа - от боЯта са преобладаващото количество.
Що ли се тества редовно? Може би щото му е скучно? Ти колко редовно си правиш спермограма?
П.С. Не съм аз тоя дет го е писал в Инвестор-а :) Съвпадение на имена е :)

--- Край на цитат ---
Що ли се тествал редовно? Ами що не? Юлияне, какво те интересуват причините на хората, които правят едно или друго нещо? Да не би да отклоняваш темата? Човека ти дава изследване и резултати. Вземи да изкоментираш тях, а не защо слънцето изгрява от изток и залязва на запад!

juliang:

--- Цитат на: svetlio760 в Януари 08, 2022, 11:14:59 am ---Що ли се тествал редовно? Ами що не? Юлияне, какво те интересуват причините на хората, които правят едно или друго нещо? Да не би да отклоняваш темата? Човека ти дава изследване и резултати. Вземи да изкоментираш тях, а не защо слънцето изгрява от изток и залязва на запад!

--- Край на цитат ---
Ми тества се щото явно има проблем и без ваксинацията. Затова го казвам. 

Радико:

--- Цитат на: juliang в Януари 08, 2022, 11:19:47 am ---Ми тества се щото явно има проблем и без ваксинацията. Затова го казвам.

--- Край на цитат ---
Да но проблема може да не е във въоросния човек а във жена му. Обаче рязката разлика във резултатите от тестовете преди ваксината и след нея говорят много лошо за ваксината. По точно казват истината за нея

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия