Обясни на себе си тази картинка, имай предвид, че тя вече е мноооо стара! Умножавай ако искаш по 2.
Безработицата в САЩ...
Извинете ме VITAN, но ставате направо смешен ( предполагам не само за моите очи, но и за очите на колегите ), не мога да разбера какво искате да изразите с поместване на тази графика. Още преди един месец беше ясно, поне за хората които разбират как е устроена икономическата система в САЩ ,че както се движат нещата безработицата ще скочи до 20% (това ще са
20-тина милиона ) до началото на Май, а вие я някакви си 3 милиона за които виждате графика и мислите че е голямо нещо от което вие си мислите че разбирате какво става. Това което се разбира, от вашите коментари, е че изобщо нямате разибране за процесите и всичко ви се вижда като сензация (за съжаление поне коментарите да ви бяха по-технически насочени та да беше по-интересно, но уви), относно кето вие правилно отбелязвате:
Нищо не вдявам, не ми обяснявай.
Щом като това е голяма новина за вас явно абсолютно нищо не разбирате от кокономическата матрица в САЩ ( а и по принцип за икономическата матрица на света). И отново, както посочих в друга тема, не си защитавате предишното изказване а се хвърляте на нещо
спроед вас "ново" и сензационно. До такава степен не уменете да водите логичен разговор че направо е учудващо че сте минали (както вие твърдите) през някакво университетско обрзование. За съжаление, честно, с такива "логически" умения които представяте, щяхте да сте точно като студентите които късх като луди в колежа, в които преподавах през периода на 2003-2004 година. Само 20% от студентите ми завършиха курса по Discrete Mathematics (
https://en.wikipedia.org/wiki/Discrete_mathematics , с концентрация на комбинаторика и логика), но не се утешавайте понеже върпеки че дугите 80% са достатъчно много вие, със тези си логически разсъждения и "изкуство" да защитавате тезата си, сигурно щяхте твърдо да сте в долтните 10% на тези 80%.
И да ви напомня че темата относно "корона вируса". При положение че нямате какво да кажете в това отношение по-добре не замърсявайте дискусията с излишни коментари. Отворете си нова тема относно икономическия импакт на колабиращите икономически условия и си пишете каквото си искате там.