Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
MTM:
Като гледате тия клипове. Вярвате ли, че е точно така. Реялноста е друга. Но не изкате да я приемете. Но такава е,за съжаление.
Нито сте Доктори нито Професори по Медицина. А 100 мнения давате... Те Медецинските лица трудно се справят с Вируса. Как и те не знаят.
А ние, знаеме.. :D.
Вземайте по 1 престилка и в Болницата. :D да ги обучавате. :)
Да не забравите и лап топа, че откъде ще се учите.. :)1
Все едно гледате клип на Тема СЕ....
Не бойте се. Ще се справите..
VITAN:
Малко цитати:
"Лечението на коронавирус в САЩ струва на американците от 45 до 75 хиляди долара. Експертите подчертават, че за повечето американци най-добрият начин да спестят медицинските разходи е да останат здрави.....
....Благодарение на нашите конгресмени, тестът за коронавирусната инфекция вече е безплатен за всички американци. Но ако вашият тест за Covid-19 е положителен и се нуждаете от болнично лечение, сметките за хоспитализация могат да достигнат десетки хиляди долари, дори ако имате медицинска застраховка.
Тези хора, които попаднат в болницата с коронавирусна инфекция, трябва да бъдат подготвени за факта, че ще трябва да платят от 42 486 до 74 310 долара, ако нямат здравна застраховка или ако застрахователната им компания реши, че получената медицински помощ не е включена в списъка на услугите, предоставяни за тяхната застраховка. Тези данни бяха публикувани наскоро от независимата нестопанска организация FAIR Health."
edin:
https://www.youtube.com/watch?v=7GhrzmFWpY0&feature=youtu.be
Радико:
Витане пак пействаш някакви руско съветски облъчващи материали нищо вярвай им така по лесно ще преглътнеш факта че живееш в такава мизерия. Дали ти е направил впечатление факта, че става дума за медицинска ЗАСТРАХОВКА а не за социална осигуровка. Застраховка значи:
Аз плащам докато съм здрав разболея ли се вие плащате докато стана отново здрав за да плащам отново аз. Застрахователните компании в Америка са по голям брой от тези предлагащи автокаско в България. Прави си изводите. Абе въобще къде си тръгнал да ги мислиш "горките хамериканци" там не е като тук там е хомокаско както тук автокаско плащаш застраховката и след няколко часа отиваш в болницата и си редовен.
VITAN:
Браво на тия, които са на бойният си пост!
Бдете, бъдете винаги будни да отблъснете всяка атака на агресора!!!
Белите господари ще са доволни.
Не мога да следя всеки журналист какво, откъде, как коректно превежда. За мен е сигурно, че един от тия, които спят в кашоните под моста, ще плати точно това....
И милиони, които са нему подобни, макар и да не спят точно там.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия