Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (601/720) > >>

svetlio760:
Мъдрата Урсула! ;D ;D ;D ;D

EDM electronics:
Едно уточнение!
Ваксинацията с бъркочите бива 3-вида:
1. Принудителна;
2. Задължителна;
3. Насилствена.

Към настоящия момент тя е принудителна.
Аз съм за последния 3-ти вид, що се касае за онези, за които всичко западно е хубаво, даже и laino да е. На тях трябва да им приложат третия вид, ако се наложи и вързани на демократичен синджир.  :D

juliang:

--- Цитат на: svetlio760 в Януари 09, 2022, 05:40:28 pm ---Юлияне, не ни отговори на въпроса. На човека поповите лъжички са изгубили способност да плуват след ваксинация. Доказано. Занимаваш се с глупости, на които можеш да отговаряш, а там, където не можеш си траеш!

--- Край на цитат ---
Вече отговорих. Човек, който си прави редовно спермограми, определено има някакъв проблем "там", който следи. Знам го, понеже имаме една роднинсдка двойка която не може да си направи бебенце, и ми е пределно ясно какво търчане е, броене, следене на дати, температури и т.н. Човек, който няма репродуктивни проблеми, няма да тръгне да си прави такива изследвания.
С'я ти ми кажи - ваксинацията ли е причината или някакво друго заболяване?
Същата работа се опитвам да ви обясня от една година - човек с 2 байпаса, диабет и онкологично заболване кат се гътне от Ковид - кое го е убило? Въпроса е спорен и може да разтягаме локуми до безкрай.

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Януари 09, 2022, 06:35:40 pm ---Същата работа се опитвам да ви обясня от една година - човек с 2 байпаса, диабет и онкологично заболване кат се гътне от Ковид - кое го е убило? Въпроса е спорен и може да разтягаме локуми до безкрай.
--- Край на цитат ---
100% от Ковид!
Справки официалната статистика и източници. И шефовете на болниците. И шефовете на медиите!
Нали на тях се кланяш, на тях правиш метани...

juliang:
И ти не четеш каво пише. Там пише "починал, при който е установена коронавирусна инфекция". Никой не твърди че е умрял от Ковид. Да се докаже дали е умрял вследствие на Ковид или не е достатъчно тежка задача.
Но пак казвам: когато пиян на гъдулка се светне в стълб - коя е причината? Алкохола или стълба? Ако не беше пил - нямаше да се светне в стълба. Ама ако стълба го нямаше - и пиян пак щеше да е жив... Така че кой е правилния отговор е доста субективно тълкуване :) Същото е и с Ковида. Факта е че умират повече хора. Решението е или да лекуваме всички заболявания при които е възможно да се стигне до летален изход при инфекция, или да се борим с инфекцията.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия