Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
EDM electronics:
Едно съвсем прясно интервю по телефона с д-р Георги Тодоров и конския доктор Пасков.
Какво казва Тодоров за медицинския експеримент, наречен некоректно с името ваксинация:
https://www.youtube.com/v/habkfWHplrY
EDM electronics:
КУРО-лация!
Знаете ли какво е кУролация?
Аз не знаех, но българския премиер ще ви каже: :D
https://www.youtube.com/v/Z_LuZsMh-iI
miromad:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Боже Господи!!! И това ми било БЪЛГАРСКИ премиер!!!
Ораторските способности /благодарение на богатия речник/ на Костадин Костадинов и Пламен Пасков са на светлинни години от неговия!!!
svetlio760:
--- Цитат на: juliang в Януари 09, 2022, 06:35:40 pm ---Вече отговорих. Човек, който си прави редовно спермограми, определено има някакъв проблем "там", който следи. Знам го, понеже имаме една роднинсдка двойка която не може да си направи бебенце, и ми е пределно ясно какво търчане е, броене, следене на дати, температури и т.н. Човек, който няма репродуктивни проблеми, няма да тръгне да си прави такива изследвания.
С'я ти ми кажи - ваксинацията ли е причината или някакво друго заболяване?
Същата работа се опитвам да ви обясня от една година - човек с 2 байпаса, диабет и онкологично заболване кат се гътне от Ковид - кое го е убило? Въпроса е спорен и може да разтягаме локуми до безкрай.
--- Край на цитат ---
Такива ще ми ги дрънкаш когато ми дадеш факти и цифри. Доказателства от сорта "Едни приятели познаваха едно семейство, което имаше едни роднини дето нямаха деца" ги пази за тъпаците. Нищо не си ми отговорил още!
svetlio760:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 09, 2022, 06:09:00 pm ---Едно уточнение!
Ваксинацията с бъркочите бива 3-вида:
1. Принудителна;
2. Задължителна;
3. Насилствена.
Към настоящия момент тя е принудителна.
Аз съм за последния 3-ти вид, що се касае за онези, за които всичко западно е хубаво, даже и laino да е. На тях трябва да им приложат третия вид, ако се наложи и вързани на демократичен синджир. :D
--- Край на цитат ---
Прав си. Конкретно Юлиян трябва да пукне от ваксина поставена му насилствено!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия