Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (603/720) > >>

juliang:

--- Цитат на: svetlio760 в Януари 09, 2022, 11:44:13 pm ---Такива ще ми ги дрънкаш когато ми дадеш факти и цифри. Доказателства от сорта "Едни приятели познаваха едно семейство, което имаше едни роднини дето нямаха деца" ги пази за тъпаците. Нищо не си ми отговорил още!

--- Край на цитат ---

Да, а понеже пост под статия в сайта на "Инвестор" е най-стабилното доказателство. Щото оттам тръгна въпроса с броенето на поповите лъжички...

--- Цитат на: svetlio760 в Януари 09, 2022, 11:45:49 pm ---Конкретно Юлиян трябва да пукне от ваксина поставена му насилствено!

--- Край на цитат ---
Изключително зрял коментар. Аз не вярвам много в Бог, ма съм виждал как такива цигански клетви се връщат на подателя...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Януари 10, 2022, 12:33:19 am ---Аз не вярвам много в Бог, ма съм виждал как такива цигански клетви се връщат на подателя...
--- Край на цитат ---
Значи вярваш в дявола. Защото тия клетви са негова специалност. Но пък не вярваш в делата на сатанистите. Което пък си е шизофренийка. За мен де, за теб не знам.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Януари 10, 2022, 12:33:19 am --- Аз не вярвам много в Бог, ...

--- Край на цитат ---

Колко интересно.  :)
Много не вярвал, вярвал малко... :D Как се вярва малко, не знам. Според мен или вярваш въобще или не, средно положение - "малко" във вярата мисля, че няма, поне според моите разбирания.  :)

Не вярваш в Бог, не вярваш в извънземните, в прераждането, кармата, а вярваш на някакви си цифри, които някой /добросъвестен или не/ написал в Интернет, като СЗО нарекла се световна /без да я е избирал целия свят  :D/, но създадена на частна инициатива и финансирана от частници, за публикуваните от нея данни, без да се съмняваш, че са манипулативни и ги наричаш "доказателства".  :D Бил Гейц и доказателства!  в САЩ 90% го имат за сатанист, единият от клиентите на Ъбщейн. :D
Бай Теню, Радико и tobo1 се усъмниха изглежда  ;), ти не.  :D

tobo1:
Какво ти изглежда за мен или други едва ли има значение за някого.
По-интересно ми е друго, десетки страници се изписаха срещу Юлиан, с обиди, заклинания и какво ли не. Той не ви отвръща по същия начин, но пак продължават обидите.
Как може 1 човек да ви изкара така от релси.
Какво ви пречи че има друго мнение - то даже не е друго, същото е като вашето, но подплатено с други доводи. Ама пак ви пречи.
Жалко, че не е социализъма, да го заклеймим публично пред строя, заедно с жена му и децата му и да го пратим в изгнание.
Толкова ли ви пречи чуждото мнение.
Продължавайте с обидите, като няма други доводи  това остава.

И пак да повторя - неговото мнение е на 90 процента като вашето, но без да приема абсурдни доводи. (Поне аз така го разбирам).

EDM electronics:
На мен не ми пречи, на него явно му пречи мнението на останалите и той го оборва така, както другите неговото. Иначе, нека си се ваксинира, като постоянно ни разправя за ползите от ваксините, но не щеее, не ще и те не щеш изглежда. Ти ако беше солидарен с неговото мнение, досега да го беше подкрепил, но не си. 

Това със социализма е изтъркан лаф вече и го употребяват само ония, които няма какво съществено да добавят. Жертвите при демокрацията са в пъти повече!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия