Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (604/720) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Януари 10, 2022, 09:16:41 am ---Значи вярваш в дявола. Защото тия клетви са негова специалност. Но пък не вярваш в делата на сатанистите. Което пък си е шизофренийка. За мен де, за теб не знам.

--- Край на цитат ---
Бях сигурно на 16 или 17 години на ученическа бригада в едно сливенско село. Ходихме до Сливен една неделя - някакви си 10-тина км. Пеша. Влачиме се двама човека на връщане пак пеша и махаме на стоп някой да ни качи. Уморени, навън горещо... Един не спира, друг не спира... един чичка с един москвич, сам в колата, намали покрай нас, огледа ни и даде газ. И аз чисто по детски си помислих, или изрекох на глас ... вече ме помня... "Да спукаш гума и да я сменяш в тая жега... егати безсърдечния човек, к'во му коства да ни качи..." Малко преди селото чичката беше дигнал москвето и сменяше гума...
Та от ранно детство внимавам какво пожелавам, особено когато го пожелавам искрено... :)

VITAN:
"Младежката спортна мода в разгара си: Ваксинираната рекордьорка в швейцарския маратон и олимпийска атлетка Фабиен Шлумпф току-що е диагностицирана с миокардит и трябва да спре кариерата си.
Разбирате ли, ВЪПРЕКИ защитата и пак коварната буквичка от гръцката азбука я застигнала, и заради някакви гадни и безотговорни антиваксъри, дето не щат да си носят маските момата лепнала миокардит! Превеждам: възпаление на сърдечния мускул. От какво се ПРЕДИЗВИКВА този миокардит в този случай, не питайте - само заради въпроса ще ви запишат в теория на заговора и сред обществените врагове номер едно - антиваксъреите!
Не питайте!
От климатичните промени е!
Разбрахте ли?"

Пламен Пасков

juliang:
А тези, дет са пипнали миокардит от преболедуването на Ковид Пасков брои ли ги? Има ли идея колко са? Или техния миокардит е някакъв друг, по-безобиден.

--- Цитат ---Boston Red Sox pitcher Eduardo Rodríguez returned to the mound this spring after missing the 2020 season following his covid and myocarditis diagnoses. Similarly, Buffalo Bills tight end Tommy Sweeney was close to returning from a foot injury when he was diagnosed with myocarditis in November.

In the college ranks, many assumed Keyontae Johnson — a 21-year-old forward on the University of Florida men’s basketball team who collapsed on the court in December, months after contracting covid — might have developed myocarditis.
--- Край на цитат ---

Не, трябва да се вади един случай подкрепящ твоята теза, и да не се обръща внимание на стотиците други, които я опровергават.

VITAN:
Пита се следващият въпрос: за чий ч** са тия ваксини?

Има зараза - на практика същото.
Няма зараза - вредни последствия задължително

"Не питайте!
От климатичните промени е!
Разбрахте ли?"

Пламен Пасков

VITAN:
Скачат срещу доц. Атанас Мангъров! С'я Хулио ще ни обясни как не сме в час.

https://www.youtube.com/v/FDSMcwOZ_gk

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия