Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
Аз съм
ТРАНСВАКСИНИРАН..
Тоест не съм ваксиниран,
но се самоопределям като
ваксиниран. Никой няма
право да оспорва правото
ми да се самоопределям в
този либерален свят.
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Януари 11, 2022, 09:05:02 pm ---Аз съм
ТРАНСВАКСИНИРАН..
Тоест не съм ваксиниран,
но се самоопределям като
ваксиниран. Никой няма
право да оспорва правото
ми да се самоопределям в
този либерален свят.
--- Край на цитат ---
Мммдааа. Господ има странно чувство за хумор.
VITAN:
"Според Европейската агенция по лекарствата повтарянето на бустерни дози на всеки 4 месеца може да отслаби имунната система"...
Може казват. Политкоректното е задължително!
EDM electronics:
Въпреки, че съм ваксар-екстремист ;) и съм не за принудителна или задължителна ваксинация, а за насилствена, не за друго, ами щото съм голям демократ, защото всички демократични държави се стремят към ако не насилствен, то поне задължителен характер на ваксинации, които никога да не спират, то днес подкрепям и духом и морално протестиращите срещу зеления сертификат, защото това е истинската демокрация - протеста. Бих подкрепил и един референдум по тоя въпрос, защото той пък е най-висшата форма на демокрация, не да получаваме външна колониална диктатура, какво да правим ние в къщата си.
Радико, като е голям демократ, защо не ходи вече в Германия, а? :D
Май, май там ще го карат да се ваксинира задължително, Хитлер е възкръснал там в момента, говорят за 4 бустъра, тия с 1-2 бустъра вече не ги водят ваксинирани, за хора не ги имат.
Ходи бе Радико в Германия, ходи...
Такива като вас трябва да ви набодат навъднъж и 4-тирите бустъра, така се доказва лоялност, иначе излиза, че не вярвате в демокрацията, комунисти ли сте, какви сте? :D
VITAN:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 12, 2022, 06:53:06 pm ---Такива като вас трябва да ви набодат навъднъж и 4-тирите бустъра, така се доказва лоялност, иначе излиза, че не вярвате в демокрацията, комунисти ли сте, какви сте? :D
--- Край на цитат ---
Криптокомунисти!
Не смеят да си признаят, но в знак на протест вече не им се ходи да слугуват на наглите си лъжливи господари:
https://www.youtube.com/v/MuHkDe5UDkU
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия