Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (608/720) > >>

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 12, 2022, 06:53:06 pm ---Въпреки, че съм ваксар-екстремист  ;) и съм не за принудителна или задължителна ваксинация, а за насилствена, не за друго, ами щото съм голям демократ, защото всички демократични държави се стремят към ако не насилствен, то поне задължителен характер на ваксинации, които никога да не спират, то днес подкрепям и духом и морално протестиращите срещу зеления сертификат,  защото това е истинската демокрация - протеста. Бих подкрепил и един референдум по тоя въпрос, защото той пък е най-висшата форма на демокрация, не да получаваме външна колониална диктатура, какво да правим ние в къщата си.

Радико, като е голям демократ, защо не ходи вече в Германия, а?  :D
Май, май там ще го карат да се ваксинира задължително, Хитлер е възкръснал там в момента, говорят за 4 бустъра, тия с 1-2 бустъра вече не ги водят ваксинирани, за хора не ги имат.

Ходи бе Радико в Германия, ходи...
Такива като вас трябва да ви набодат навъднъж и 4-тирите бустъра, така се доказва лоялност, иначе излиза, че не вярвате в демокрацията, комунисти ли сте, какви сте?  :D

--- Край на цитат ---
Не ЕДМ аз не съм нито "комунист" нито "демократ" аз съм СВОБОДЕН човек. Точно обратното демек на това което си ти. Най големи съболезнования за което, но нищо не мога да направя за теб. Има неща които всеки сам трябва да постигне. Който не успее не успее.

EDM electronics:
VITAN, между другото каналът на Саня показва много добре, какво представлява лицемерната демокрация в САЩ. Тръбят по целия свят за свободата на словото, а там всъщност има страшна цензура, позната ни от едни отминали времена. Няколко пъти са му спирали канала и е давал обяснения на хора от службите, затова че говори истини и то най-вече от средствата за масова дезинформация и агитация. Нали уж само при комунистите беше това, излиза, че май не.  :)

juliang по едно време дори се беше позлозарадвал, че Санята почти го арестуват, за дето говори така лошо и разваля имиджа на най-голямата демокрация, обясни ни в мечтите си, как съдебните им заседатели го слагат на електрическия им стол, известен, като гилотината на инквизицията, но не можа да му се сбъдне щастието докрай.  :D

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Януари 12, 2022, 07:53:41 pm ---Не ЕДМ аз не съм нито "комунист" нито "демократ" аз съм СВОБОДЕН човек.

--- Край на цитат ---

Най-добрия роб е този, който мисли, че е свободен.  :D

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 12, 2022, 08:00:57 pm ---Най-добрия роб е този, който мисли, че е свободен.  :D

--- Край на цитат ---
Да бе, звучи съвсем утешително за теб. Напълно те разбирам. За това и не ти се сърдя.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 12, 2022, 07:55:07 pm ---juliang по едно време дори се беше позлозарадвал, че Санята почти го арестуват, за дето говори така лошо и разваля имиджа на най-голямата демокрация, обясни ни в мечтите си, как съдебните им заседатели го слагат на електрическия им стол, известен, като гилотината на инквизицията, но не можа да му се сбъдне щастието докрай.  :D

--- Край на цитат ---
... и един мармонт завива шоколад...
Как да ти вярвам че цитираш правилно някакви източници, като виждам как изопачаваш дори моите думи? :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия