Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
Малко са случаите в света, в които протестиращи стигнат до управляващите и ги размазват безапелационно!
Д-р Тодоров срещу фармацевт Сербезова;
https://thebulgariantimes.com/%d0%9d%d1%8f%d0%ba%d0%be%d0%b3%d0%b0-%d1%87%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%bb%d0%b8-%d1%81%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%be-%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b8-%d0%b8-%d1%81%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5/
dymelsoft:
Мдаа, нещо което се знаеше отдавна.
https://dnes.dir.bg/svyat/amerikanski-voenen-doklad-tvardi-che-covid-19-e-sazdaden-ot-finansirana-ot-sasht-programa-v-uhan
EDM electronics:
Ако имаше руска ваксина "Спутник", щях веднага да се ваксинирам с нея още при първия внос /топла, топла/ в знак на признателност, принадлежност, доверие и лоялност към моите славянски братя и работодатели не на последно място, да стана пример за доверие и пълна безопасност, и безвредност. ;) :)
Но няма за съжаление, има само Файзер, не че не е добра ваксина, даже отлична ;), но нали е от противниковия отбор, не мога да бъда славянски предател и да се ваксинирам с нея, нали разбирате. :D
Но не мога да ги разбера тия: tobo1, Радико, juliang и др., защо не се ваксинират още, какво чакат?
Имам чувството, че нямат доверие тоя път на западните си идоли и че изглежда мнението на антиваксарите ги спира с техните конспиративни теории за чипове, графен, 5G облъчване и подслушване, чипирания с цел зомбиране, кемтрейли и пр. извънземни инвазии. :) Нещо ми се струва дават на задна скорост тия наши другари - техничари? :D
Галиба се усъмниха в западните технологии? :D
Призовавам ги, да последват примера на Михаил Кузмов, който доказа искрената си любов към запада и западните ценности и без срам или неудобство, каза че се е надупчил с експериментална течност или бъркоч - кой както иска, така да им вика. :D
И за да не изостане нашата медия от политиката на ЕС:
Призовавам всички да се ваксинирате, иначе както каза германския канцлер - ваксинацията ще я направим немедленно задължителна. :D
tobo1:
В Масква задължителна ли е ваксинацията? Там май я направиха немедлено задължителна преди германския канцлер?
EDM electronics:
tobo1, мисля че не е станала задължителна все още.
Но остави тая Масква. Интересното е ти, защо ти не се ваксинираш, нали всичко западно за теб беше на 100% добро?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия