Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
tobo1:
Остави тоз запад, ти що не се ваксинираш щом Масквата така казва. Путин да не е някой соросоид я. Пример ти даде човека.
EDM electronics:
Ами аз нали бях комунист, а ние комунистите не харесваме западната политика, не им харесваме и ваксините. Иначе нали казах в предния си пост, ако имаше руска ваксина щях да се ваксинирам, но колониалното правителство изпълнявайки стриктно указанията на началниците си от знаеш кое посолство на ул. "Козяк" /то бахти грозното име на улица между другото :D/, не им позволиха да внесат руска ваксина, че била агресивна, като газта им ;), като унгарците да речем и Виктор Орбан на когото симпатизирам. Ето това е политик.
И кажи ми сега, аз съм за ваксинациите, искам да се ваксинирам с ваксина с образа на Путин, но тия долни демократи не ми дават такава ваксина?
Ама вече за 3-ти път те питам, ти що не щеш, нали всичко западно беше хубаво, сигурно, най-най-доброто на света, или те е страх, да не ти умре семето или не ти изсъхнат кайсиите от тия ваксини, май има една такава работа, се забелязва не само у теб, ами и у Радико и juliang, който пък на инат ги защитава, пък и ти му се притичаш на помощ от време на време? - вие либералите трябва да се подкрепяте, нали така... :D
tobo1:
Така съм възпитан, моята баба казваше:
"Ако лекарите можеха да лекуват, нямаше да умират от същите болести."
Единствените лекарства които пия, и то много рядко са аспирин и аналгин.
А Спутник не е одобрен защото объркали документите които подавали - неграмотни хора, кво да ги праиш.
EDM electronics:
--- Цитат на: tobo1 в Януари 13, 2022, 04:47:25 pm ---
А Спутник не е одобрен защото объркали документите които подавали - неграмотни хора, кво да ги праиш.
--- Край на цитат ---
И ти вярваш на подобни западни лъжи? :D
Ой, ой, ой, какой наивник...
Ами те казаха, че няма да разширяват НАТО на изток, а какво стана, на руската граница има струпани сега около 4000 американски наемници и очаквам скоро време да бъдат изпържени първи те. Бой, само боя ще ги оправи тия. Аз съм за силово уреждане на отношенията НАТО-Русия. Стига с тия лиготии и лъжи, време е за действия.
Дет се вика:
Возух пахнет войне!
tobo1:
Не се учудвам, те руснаците и русофилите само за война и изтребление могат да мислят.
Иначе и аз бих се ваксинирал веднага ако имаше ваксина с образа на Рейгън.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия