Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
EDM electronics:
--- Цитат на: tobo1 в Януари 13, 2022, 04:58:06 pm ---Не се учудвам, те руснаците и русофилите само за война и изтребление могат да мислят.
Иначе и аз бих се ваксинирал веднага ако имаше ваксина с образа на Рейгън.
--- Край на цитат ---
Това показва, колко ти е способността да си ползваш мозъка по предназначение.
Нали ти казах, че не руски войски има струпани на американската граница, а американски на руската. Не руснаците са изградили военна инфраструктура около САЩ, а обратното, САЩ за оградили Русия с военни бази. И сега кой мисли за война?
А руснаците няма как да не мислят все за война, като все са били нападани. И историята показва, че на всички са им били избити зъбите и сега ще е така. :D
Капиталистите американци, демократи се бият в гърдите, че били най-голямата военна сила, пръснали над 850 военни бази по света, те не мислят за война, Русия която е в отбранителна позиция, тя била мислила за война - е бахти тъпите разсъждения...
Много ти е елементарно мисленето. Ама я пак ми направи комплимент с комунист, че ми става много хубаво, да го чуя от теб. :D
tobo1:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 13, 2022, 04:49:56 pm ---И ти вярваш на подобни западни лъжи? :D
Ой, ой, ой, какой наивник...
--- Край на цитат ---
Ами не са западнии лъжи, ами изявление на екипа който е подавал документите.
Демек ако са лъжи, са източни, а не западни.
EDM electronics:
--- Цитат на: tobo1 в Януари 13, 2022, 05:03:33 pm ---Ами не са западнии лъжи, ами изявление на екипа който е подавал документите.
Демек ако са лъжи, са източни, а не западни.
--- Край на цитат ---
Ами като не са западни лъжи ваксините, боди се, какво чакаш, защо те е страх?
Доказано е, че аналгина и аспирина не помагат.
tobo1:
Аз ти отговорих вече, няма ваксина с образа на Рейгън.
EDM electronics:
tobo1, кой знае какъв арбайтер си за една проста заплатка, пък "капиталист" си станал. Ти си тотално объркан. :D
А пък по отношение на демокрацията, ти и такива като теб тепърва ще има да видите, какво ще става и да се разочаровате. Тогава да видиш какви бъзици ще има. :D Подготвяйте се още от сега. :D
Тия ви водят към комунизъм, ама не съветски, много по-страшен.
Да не вземете да викате, прав беше EDM electronics, като ни предупреждаваше, както за ваксините, но ние се пънехме, кът комсомолски секретари.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия