Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (612/720) > >>

tobo1:
Знам че обичаш Рейгън, недей да скромничиш.

EDM electronics:
Аз обичам всички трезво и правилно мислещи хора, независимо от тяхната националност, вкл. и много американци. Не всички американци са такива заблудени, като тебе. Половината от тях са много в час и моето мнение се припокрива на 100% с тяхното по отношение на глобалните проблеми.

Ти и такива като теб сте пълно копие на едно времешните комсомолски секретари, достойни сте за бъзик и един ден сами ще се убедите.

tobo1:
Като пуснат руската ваксина искам видео как се ваксинираш, да не вземеш да се извъртиш нещо тогава.

EDM electronics:
Май те гони шубето от американската ваксина?  :D
Не за друго, ами щото много личи, че и juliang много го гони шубе?
Едно птиченце ми каза, че от тях първо ти умирало семето, после ти изсъхвали кайсиите.  ;D

Пак ви призовавам, както ви призовават по колониалните телевизии: ваксинирайте се с Файзер, не със С-путник.  :)
Ей тия демократи ще ви разкажат играта на фамилиите. Тия дето подкрепяхте и два боя скачахте срещу мен, точно те искат да ви пращат на горните светове, че тук им е станало тясно от вас.

Ще оцелем само най-умните и способните /цитат от книгата на Лидия Ковачева/.  :D

tobo1:
Спокойно, га бях на партийното събрание, другарката Нинова каза че ще внесът Спутника.
Всъщност тя в коя категория от твоите е? Капиталист или комунист?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия