Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
EDM electronics:
tobo1, много подскачаш от въпрос отправен към теб, на отвличащи темата бръщолевения.
Не отговори на това, колко Русия мислела само за война, като на границата им има струпана чужда наемна войска от американци и колко военни е струпала Русия на американската граница и колко военни бази?
Дай сега да ми отговориш на въпроса, провокиран от твоите глупости, а после ще преминем там на Нинова ли не знам коя, не знам що ме свързваш с тая Нинова.
Дай сега да видим кой мисли за война на кой ще му бъдат избити зъбите да прогнозираме?
tobo1:
Войните и изтреблението са встрани от интересите ми.
Обсъждай с Витан, тъкмо ще си подавате топката по-лесно.
Между другото, нека модератора ти напомни в коя тема пишеш и за какво.
EDM electronics:
Недей да остроумничищ тъпо, темата за войнствената Русия ти я представи, да ти цитирам ли поста по-нагоре?
Не ти отърва да отговаряш, защото с мен ще ти е доста трудно.
Когато говориш нещо, първо мисли, не да кажеш някоя глупост и после да се чудиш как да избягаш от темата.
Като не знаеш, по-добре си мълчи, както по принцип си мълчиш. Ти си един статист, един декор, крайпътно дърво - екология в тоя форум и такъв ще си и останеш.
Таким был, таким и остался. :D
Какво да кажеш, като просто няма какво да кажеш....
tobo1:
--- Цитат на: EDM electronics в Януари 13, 2022, 04:49:56 pm ---..... Бой, само боя ще ги оправи тия. Аз съм за силово уреждане на отношенията НАТО-Русия. Стига с тия лиготии и лъжи, време е за действия.
Дет се вика:
Возух пахнет войне!
--- Край на цитат ---
Ето кой и къде отваря темата за войната.
Радико:
Да почерпим информация от извора:
В Москва ваксинират със Съветските ваксини опфф със руските ваксини Спутник. Обаче първо в Русия се появи и то май доста успешно се продава устройството дечипизатор. Всяка покупка на дечипизатор е доказателство за това какво мнение имат руснаците за Путин и компания. Чистокръвни соросоиди. Май само ЕДМ и Витан не знаят този факт.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия