Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
dmitarp:
Това е проруска пропаганда или опит за такава. Всичко ще си бъде по стараму, даже светът още повече ще зареже държавите и глобализацията ще тръгне с още по-голяма скорост. Светът вече загърбва епидемията и след 15, 20 дена ще стъпи отново на крака, банките ще напечатът пари, ще се покаче малко инфлацията, но и икономическия напредък ще много силен и рязък.
geordgeo:
--- Цитат на: edin в Април 07, 2020, 09:53:34 am ---Ехоооо. Докато си чепкате вълната тука, знаете ли, какво реално се случва по света? Няколко цитата, малко да ви светне.
--- Край на цитат ---
Времето (моментът) е такова, че всеки, който поиска си говори с г*за и твори теории, то в тая скука какво друго да правиш. А съм сигурен, че никой нормален
човек, зает с ежедневните си дела не знае какво се случва по света, а и слабо го интересува. Най-общо казано, според мен - не се случва нищо, което
да не се е случвало и преди или казано по друг начин - няма нищо ново под слънцето... ;)
edin:
Хахахаха. Тук си е останало сборище на празнословци. Ай чао. Реално сте ми безразлични.
svetlio760:
Там горе не знам какво ще стане и какво става, но знам със сигурност, че тука долу ще обеднеем поне двойно! И че вече сме диктатура!
svetlio760:
--- Цитат на: geordgeo в Април 07, 2020, 10:49:02 am ---Времето (моментът) е такова, че всеки, който поиска си говори с г*за и твори теории, то в тая скука какво друго да правиш. А съм сигурен, че никой нормален
човек, зает с ежедневните си дела не знае какво се случва по света, а и слабо го интересува. Най-общо казано, според мен - не се случва нищо, което
да не се е случвало и преди или казано по друг начин - няма нищо ново под слънцето... ;)
--- Край на цитат ---
Според мен до сега беше аксиома, че власт се сменя с революция или война, но от сега нататък, явно власт ще се сменя с бутафория! ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия