Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (622/720) > >>

VITAN:
Да, микроскоп нямаше, но имаше други, достатъчно внятно и за дебили обяснени, и показани неща.

И си го избий от главата, че ще си губя времето с теб. Даже вече не те чета. Ако схвана нещо за 5-6 секунди, схвана.
Ако ми дойде муза да отговоря - отговоря.
Да ти чета излиянията забрави! Невменяемите така ги работя. И не ми пука какво са написали или какво мислят за мен.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Януари 18, 2022, 05:11:24 pm ---... но имаше други, достатъчно внятно и за дебили обяснени, и показани неща.

--- Край на цитат ---

Точно казано - само дебили биха се вързали на това, което се опитва да пробутва :)

svetlio760:
https://www.youtube.com/watch?v=2FBTQGTEicc И за да не бъда голословен, ето го целият документиран случай. Същото като във Варна, само че убиецът този път чупи носът на гражданин, който е в правото си и изисква да се види информацията от страничните ефекти от ваксината показана някъде. Нищо повече. В следствие на това получава тукати, а един човек е мъртъв. Според Юлиян трябва да потупаме убиецът по рамото, защото селото ще остане с един боклук по- малко! Очаквам следващият нагъл коментар според обичая.

juliang:
Вчера в новините се показаха няколко секунди от клипа заснет от телефона на бабата. Очаквам той да излезе и тогава ще коментирам. Чикагото "по неизвестни причини" все още не го е пуснал на страницата си.
И Чикагото има достатъчно знания за ползване на Интернет за да си изкара цялата предизборна агитация там, но не може да влезе и да намери листовката на ваксината онлайн?!? Това ли искаш да ми кажеш? Или смята че на хартия ще има нещо друго написано?
Не случайно го сравних с Волен Сидеров. Целта му изобщо не беше да се запознае с листовката. Целта му беше да предизвика въргал. Е, постигна я.

П.С. За съжаление качеството на клипа от бабата не е удовлетворяващо и отново не е ясно какво точно се случва. 

svetlio760:

--- Цитат на: juliang в Януари 19, 2022, 08:13:24 am ---Вчера в новините се показаха няколко секунди от клипа заснет от телефона на бабата. Очаквам той да излезе и тогава ще коментирам. Чикагото "по неизвестни причини" все още не го е пуснал на страницата си.
И Чикагото има достатъчно знания за ползване на Интернет за да си изкара цялата предизборна агитация там, но не може да влезе и да намери листовката на ваксината онлайн?!? Това ли искаш да ми кажеш? Или смята че на хартия ще има нещо друго написано?
Не случайно го сравних с Волен Сидеров. Целта му изобщо не беше да се запознае с листовката. Целта му беше да предизвика въргал. Е, постигна я.

П.С. За съжаление качеството на клипа от бабата не е удовлетворяващо и отново не е ясно какво точно се случва.

--- Край на цитат ---
Опитай да кликнеш на линка по- горе, който съм поставил. Ако не можеш, помоли някой, който може. Става въпрос за онази стрелкичка, която се появява на екрана и която се контролира чрез водач наречен "мишка"! На мишката има два бутона- ляв и десен.
 Когато закараш стрелкичката върху линка, натисни два последователни пъти един след друг левият бутон на мишката. Така ще кажеш на компютъра да отвори клипът на Чикагото.
 Не търси конспирации в това което написах. Повярвай му безрезервно и го изпълни дословно. Иначе няма да даде резултат. Нали разбираш. Нещо като да изпълниш препоръките на СЗО и да се ваксаш като се предпазиш от болестта или обратното. Да изпълниш дословно препоръките на антиваксърите и да се предпазиш от ваксините.
 И в двата случая ще се предпазиш от смърт. ;D
А що се отнася до това дали Чикагото може да намери листовката в нета, долу- горе може, съвсем колкото и ти можеш без чужда помощ да кликнеш на линка с клипа и да го отвориш, без да го чакаш да си го качи на сайта.
 Дали, обаче, тази бедна женица и нейния убит от лекаря съпруг могат, това е друга тема. Тя не е за спор с кретени и убийци като теб. Там се произнася съдът ако е честен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия