Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (628/720) > >>

EDM electronics:
Какво казва отново Мангъра за ваксините:

https://www.youtube.com/v/X6jht03DQEQ

Chervenko:

--- Цитат на: VITAN в Януари 22, 2022, 06:44:24 pm ---
Ай още тролинг  8)

--- Край на цитат ---

Витане, макар и погледнато от хумористична гледна точка, това с тостера за жалост наистина се прилага и в наши дни...не само новите телефони и компютри, а и тези ваксини против вирОса. Правителството очакваше хората да си бодат две дози и да са напълно имунирзирани, но сега с този нов н-ти вариант, казват че е необходима 3та доза за наистина "силен имунитет".
Принудиха ме да напусна длъжностната си позиция заради тези "незадължителни" ваксини, но сега на новото ми работно място, всички колеги са с подобен светоглед...Та какво искам да кажа, от доста време следя форума, но чак сега намирам кураж да се включа. Силно подкрепям мението ти и продължавай все така и не се манипулирай от мнението на ваксинираните самоубийци. :-X

EDM electronics:
Беновска подарява на Мангъров една тениска Харвард-кУрОлация  :D Уууааааууу, а той й отговаря саркастично:
- Отдавна искам да имам такава тениска.  :D
- Аз ще отслабна в затвора, така че ще ми стане.  ;D

Радико:
Бившият полски президент Лех Валенса е със три дози ваксина и в момента  е със KOVID

VITAN:

--- Цитат на: Chervenko в Януари 22, 2022, 08:27:08 pm ---... и продължавай все така и не се манипулирай от мнението на ваксинираните самоубийци. :-X
--- Край на цитат ---
Добре дошъл. Не плащам данък неадекватно обществено мнение. От малък. :)

--- Цитат на: Радико в Януари 22, 2022, 08:47:07 pm ---Бившият полски президент Лех Валенса е със три дози ваксина и в момента  е със KOVID
--- Край на цитат ---
Това не е новина. Новината е, че той се е чудил и маял, как така аджеба при тия супер-пупер ваксини, при 3-та доза даже, може човек да се зарази!
Ти да видиш!!
Промиването на мозъци не прощава на никоя куха лейка, колкото и известна да е.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия