Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
The Economist - списание на Ротшилд.
Всяка година под лупа разглеждат корицата и гадаят за неща... които си стават.
Тази година:
Англия - брексит.
Путин, Тръмп - ясно.
Панда.... да ама не, Пандемия (вирусна).
Броненосец? Не. Това е пандалин - няма как да се срещне с прилепи, змии и да стане кръстоска на
COVID-19.
Ако на някой китайски пазар не се просне покрай тия гадини.
Нещо като Мона Лиза - Италия.
И това много преди пандемията?
Да, ама не!!!
Мой принос към тълкуванията:
Луна и хеликоптера на Леонардо >> Тръмп нали подписа, че само янките ще добиват ресурси на Луната - тия дни. A самият Тръмп е като скица на Леонардо изтипосан.
mind:
А да виждате конниците на апокалипсиса под брадичката на Путин? А в дясно от него дългия нос на Буратино?
https://www.youtube.com/watch?v=QUA53-AaY7w
VITAN:
@mind - благодарско за видеото. По всяка Нова година ще гледам (да не забравя) анализа на новата обложка на Економист.
И благодарско за напомнянето: за 10 години парите са се увеличили 5 пъти, стоките с 15%.
Реалната цена на всички истински активи е по-голяма от 4 пъти сегашната.
epwpixieq-1:
И ние минахме благополучно през вируса. При нас, в сравнение с информацията дадена от mito_kupona https://mazeto.net/index.php/topic,11134.msg111598.html#msg111598 беше по лекичко. Вируса мина през съпругата ми за 14 дни а през мен за 6. И двамата имахме характерните черти, силна мускулна треска (при мен след 2 дена премина в силна чувствителност по кожата до ниво на болки в определени участъци ), ниска температура ( от време на време, със студени и топли вълни минаващи през тялото ), стягане в главата, липса на обоняние и вкус за няколко дена ( в различна степен при мен и съпругата ми ). Сухата кашлица, което е интересно, дойде след като преминахме през "най-лошото" но вече и при двамата отшумява. При мен характерно беше, че понеже от 25 годни всекидневно правя йога по 5-10 минути сутринта, през цялото време докато траеше "преборването" на вируса от имунната система, имах трудности да правя упражненията си, цялото ми тяло беше много "вдървено". След като преминах през това, на следващия ден, тялото си беше пластично на 100% и упражненията си ги правих както преди. Всъщност това не е характерно само за този вирусен процес понеже когато нещо преминава през организма ми, загубата на пластичност е точна индикация че има някакъв нестандартен процес като това съм го усещал и преди просто не в такава силна форма.
Важно е да се отбележи, че не сме взимали никакви лекарства а само сме се уповавали на лук, чесън, куркома, джинджифил, лимони и мед, както и много сокове от цитрусови плодове. От време на време правихме и гаргара. През цялото време, на този процес консумацията ни е основно на топли зеленчукови супички, като това ще продължи и през следващите няколко седмици.
montanar:
Еба негова &@€&@ - нещо оргон,моргон вселенка енергия, тва онова нямаше ли бря :o ::)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия