Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (631/720) > >>

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 23, 2022, 03:27:00 pm ---Радико е най-подходящ за чипиране и инжектиране с американския ГМО-бъркоч.  :)

--- Край на цитат ---
Прав си ЕДМ прав си. Много им е наложително да ме чипират ама не им се получава. Виж други хора за тях е излишно да се хабят средства за чипиране защото ще се дублира с това дет си го имате по рождение и ще почнат да правят колизии двете.

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Януари 23, 2022, 04:05:15 pm ---Прав си ЕДМ прав си. Много им е наложително да ме чипират ама не им се получава.

--- Край на цитат ---
Останал съм с убеждението, че всичко западно за теб е хубаво. Защо не им харесваш чиповете, те са демократични, дават ти сигурност и свобода, "дълголетие"  :). Иначе хората ще те помислят за комунист.  :D

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Януари 23, 2022, 04:22:30 pm ---Останал съм с убеждението, че всичко западно за теб е хубаво. Защо не им харесваш чиповете, те са демократични, дават ти сигурност и свобода, "дълголетие"  :). Иначе хората ще те помислят за комунист.  :D

--- Край на цитат ---
Това убеждение идва от чипирането. Чипа не ти позволява да видиш, че няма западно и източно. Всичко е театър за да водят безпроблемно за носа такива като теб.  И явно добре им се получава. Даже и във филмите го показват номера с доброто и лошото ченге. И въпреки това непоколебимо вярвате, че едните са добрите а другите лошите и те воюват едни с други.
Не насъскват един като теб или един като  Витан  срещу някой  Скот или Джордж дето вярват в господарите си и ви гледат сеира и даже залагат и си пият водката и уискито а вие си давате живота за каузата като някой питбули.  Едва ли ще разбереш някога, че аз превъзхождам ментално господарите ти.

plcsoft:

--- Цитат на: VITAN в Януари 23, 2022, 02:40:36 pm ---Филантропа Мъск иска да чипира служителите си с благородни цели! Да им следи кръвното, това-онова...

--- Край на цитат ---

Не знам дали е филантроп но, днеска четох тази статия за бай Илон! - https://auto.blitz.bg/novini/ne-e-za-vyarvane-v-kakv-dom-zhivee-miliardert-ilon-msk-video
Явно му е дошъл акълеца, на стари години!!!  :)

Chervenko:

--- Цитат на: VITAN в Януари 23, 2022, 02:40:36 pm ---Филантропа Мъск иска да чипира служителите си с благородни цели!

--- Край на цитат ---
То бива простотия ама чак толкова... Попаднах на статия https://www.theregister.com/2021/12/22/ellume_home_covid_test_cracked/ за американски ковид тестове с BLUETOOTH, после тръгнали да се чудят защо и как ги хакнали, пълна пародия.
Че почвам да мисля, там ли са толкова умни да хакват тестовете, или тук като ги манипулират по старомодни начини   ;) :-X

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия