Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Радико:
Първо на Юлиян
Не не е така, чети внимателно статията. Резултата се получава от приложение което трябва да си инсталирал в телефона От антивирусната фирма коментираха, че са успяли да променят резултата от теста както и хеша удостоверяваш верността преди въпросното приложение да го прати на сървъра на фирмата разработила приложението и сървъра е приел променения резултат като напълно верен.
Сега на Витан.
Не не съм беден ти ако се смяташ за беден аз не се смятам имам точно толкова пари колкото желая да имам. Ако пожелая повече ще имам повече.
VITAN:
Просто е. Богатите не ходят на гурбет през 9 планини в 10-та.
Само не казвай, че от къртовски труд си напечелил до края на живота си...
Радико:
ЕДМ и да ми сложат ушна марка ще е на ухото все ще намеря начин да я махна. Ама твоят чип дето е в душата ти чак няма махане. Лоша карма ли е причината какво ли не знам ама за ожалване си.
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Януари 23, 2022, 07:02:09 pm ---Просто е. Богатите не ходят на гурбет през 9 планини в 10-та.
Само не казвай, че от къртовски труд си напечелил до края на живота си...
--- Край на цитат ---
Аз не съм ходил на гурбет. Просто съм достатъчно прагматичен да съчетая нещата. Аз ходих да видя и да се самоусъвършенствам. И съм много доволен от постигнатото особенно от това в Ливан.
Трудно за разбиране е, знам, че няма да ме разбереш
EDM electronics:
Радико ти явно не си знаел, че краят на демокрацията е чипирането /Маркс/. То отдавна няма демокрация, но ти също, като едно времешните комсомолски секретари си заблуден, дето чакаха да дойде комунизма, чакаш всеки момент да се върне демокрацията. Не, днес демокрация означава утилизация. И хич не ги интересува ония гущери, че си голям фен на демокрацията, и ти си за утилизация, чрез чипизация, и ти им дишаш кислорода и хабиш водата на либералите на които си фен.
Той и tobo1 баба му е казала само аналгин и аспирин да пие, но нищо не му е казала за чипизацията, щото тя не е учила електроника. :D
Но като го гледам и той плаче за голямата игла и да му турят от ония нано чипове, дето сами се свързват и става Wi-FI ретранслатор, ще лови и препредава комунисти. ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия