Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Януари 23, 2022, 09:57:55 pm ---Юлияне аре спри с тия демагогии.
--- Край на цитат ---
Не може. Той това работи.
Други възможности няма открити, няма открити...
(защото няма категорични признаци на шизофрения)
juliang:
--- Цитат на: Радико в Януари 23, 2022, 09:57:55 pm ---Юлияне аре спри с тия демагогии.
Едно е да спрат болен човек. А съвсем друго е да задължат доказано здрав човек да си инжектира недоказани течности за които производителя им отказва да поеме каквато и да е отговорност.
--- Край на цитат ---
Ма никой не те кара да ходиш у Щатите насила бре... Нито някой ти е обещавал, че ще те пусне.
А Ноле да идва да тупа топката на кортовете у Борисовата градина кат е толкоз принципен...
Някъде да съм се оплакал че не мога да отида да си купя нещо от Практикер или от някой МОЛ? Че не мога да отида на кръчма? Не, нали? Кат ме изгони шефа щот не съм ваксиниран - купих си компресор, пистолет за болядисване разни други инструменти... ще преживея някак си. Имам две ръце, гладен няма да остана. Само кой ще бачка за германците не знам...
svetlio760:
--- Цитат на: juliang в Януари 23, 2022, 10:49:54 pm ---Ма никой не те кара да ходиш у Щатите насила бре... Нито някой ти е обещавал, че ще те пусне.
А Ноле да идва да тупа топката на кортовете у Борисовата градина кат е толкоз принципен...
Някъде да съм се оплакал че не мога да отида да си купя нещо от Практикер или от някой МОЛ? Че не мога да отида на кръчма? Не, нали? Кат ме изгони шефа щот не съм ваксиниран - купих си компресор, пистолет за болядисване разни други инструменти... ще преживея някак си. Имам две ръце, гладен няма да остана. Само кой ще бачка за германците не знам...
--- Край на цитат ---
И що е нужно да го правиш? "Вижте ме, аз съм трол и се съобразявам с тъпаците дето искат да убиват с ваксини"!
svetlio760:
--- Цитат на: juliang в Януари 23, 2022, 10:49:54 pm ---Ма никой не те кара да ходиш у Щатите насила бре... Нито някой ти е обещавал, че ще те пусне.
--- Край на цитат ---
И когато постигнеш резултатите на Джокович, тогава се сравнявай с него. Много си малък още. Не съм чул да си постигнал нещо в световния спорт.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Януари 23, 2022, 10:49:54 pm ---
--- Край на цитат ---
Е, давай го малко по-скромно, има и други кортове, и други градини - артък в Борисовата градина, все едно там си израснал. :)
Пък и тия германци... ако не си ти, направо не знам какво ще правят... :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия