Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
MTM:
epwpixieq-1 Браво! Справили сте се с коварния вирус и при това без Лекарства. А тест взеха ли ви?
Защото може да е бил някой друг Вирус.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: MTM в Април 10, 2020, 07:11:15 pm ---epwpixieq-1 Браво! Справили сте се с коварния вирус и при това без Лекарства. А тест взеха ли ви?
Защото може да е бил някой друг Вирус.
--- Край на цитат ---
Не сме ходили за тестове понеже си е голяма разправия (поне където сме ние). След няколко седмици ще погледнем за тестове за антитела не защото ще ми е необходимо, но имаме ли документите ще можем да си ходим свободно поне до колкото властите в различните юрисдикции ги зачитат разбира се. В крайна сметка след някое време всеки ще бъде задължен да има такъв ( вероятно електронен ) паспорт със това дали има имунизация или натурални антитела.
Съгласен съм да има, някаква макар и малка, вероятност да е някой друг вирус, но имайки в предвид характерните черти през които минахме (които минава през такова нещо няма как да ги сбърка), факта че други хора които познаваме и с които имахме контакти имаха точно същите признаци (някои в далеч по-сериозна форма че трябваше да са на легло) и най-вече, че за последните 30-тина години за първи път през мен минава нещо така че да се отрази така, толкова очевидно, на физическото ми състояние, са достатъчно унифициращи фактори за да заключа че това е било ( оставям настрана че около нас е пламнало от такива ).
--- Цитат на: montanar в Април 10, 2020, 07:04:42 pm ---нещо оргон,моргон вселенка енергия, тва онова нямаше ли бря :o ::)
--- Край на цитат ---
с изключение на колоидалната сребърна и медна вода която консумираме редовно ( за която вече дадох иноформация в предишен коментар ) нищо по-специално не правим, въпреки че на няколко пъти си пусках йонизатора на въздух (моята голяма ТС :) ), ей така малко да замирише на озон. Разбира се лука и лучните сокове може да са пълни с такъв оргонайт, но мен не ме интерсува да го излседвам, поне за тази му цел, а просто да го консумирам, така че кой знае.
В такива ситуации мисля че важи в пълна сила поговорката (която е много добре позната на играчите на пазарите): "По добре е да си късметлия отколкото да си прав". Ако има такова нещо като "независим късмет" разбира се.
plcsoft:
Като чета написаното от вас, за това как сте прекарали това заболяване, ме подсеща да ви кажа че и моето семейство го изкарахме преди няколко седмици. Ако това са истинските симптоми, разбира се! При мен всичко започна със една суха кашлица и веднага започнах да пия сок от лимон и сода бикарбонат и на два пъти си правих инхалации със лайка, а жена ми взимаше парацетамол защото си мислеше че е обикновенна настинка. След това се появи лека хрема като при мен се появи упорито възпаление на дясното ухо. Ходих на доктор тя ми изписа някакви лекарства за промивка на ушите. В продължение на два три дена чуствах някаква лека умора и болки в мускулите но това не ми е пречило да ходя на работа и да работя в градината. Даже в завода се чувствах значително отпаднал през работният ден, а като се прибирах у дома след два три часа работа в градината и си възвръщах доброто настроение и бодрост. Дори и със жената не сме се карали! :)
Но това ме навежда на една друга мисъл!? А тя е!!!! Ако това е корона вируса за който пропищяха медиите и симпомите са наистина такива, то тогава как аджеба е стигнал до нас? Не съм общувал нито с китайци, нито с италианци нито пък със хора който са излизали от България през последните два три месеца, нито пък жена ми. Този извод ме навежда на мисълта че, явно разпространението на вируса става с помоща на големите планетарни течения и че той не умира в рамките на два три часа или денонощия каквато е официалната информация. Защото много хора говорят за едни и същи симтоми и то на различни места в страната без да имат нищо общо едни със други!? И явно тази официална информация е лъжа или само частично разкрита истина!?!?!? За тези който имат разширено осъзнаване и не са заровени в безконечният кръговрат на собствените си блокажи ще загатна до какъв извод стигнах аз!!! Извода е следният - нищо на тая планета не е самостойно и самодостатъчно както се опитват да ни убедят някой маниакопитеци, всички сме зависими от всичко, от средата която обитаваме, от здравето на другите хора, било то и на хиляди километри от нас, а най-вече сме зависими от природата от нейното благосъстояние от нейната способност да потушава нашата унищожителна дейност с което явно за сега успява да се справи, но ако продължим със тези бесни темпове да я унищожаваме и тровим, идват времена когато и тя няма да може да ни помогне и тогава просто ви е бедна фантазията до какви катаклизми ще доведе това! Има една мъдрост и част от нея гласи - смъртта преравнява всичко!!! Много хора не се замислят за завършека на нашият естествен жизнен път, просто са се самоблокирали в това направление и живеят в илюзията за за своята вечност, но никой и нищо не е вечно!!! Това важи както за отделното живо същество така и за планетарното ниво. Тази мъдрост много хора не са я чували и сигурно въобще няма да загреят за какво иде реч, но който я разбере, разбере, който не я разбере, живот и здраве да е!!! :(
juliang:
plcsoft, има много начини вируса да дойде.
Единия са парите. Хартиените и металните. Не знаеш кой ги е пипал преди да ти ги върнат като ресто.
Другия са всички повърхности до които се докосваш - дръжки на врати най-вече. Количките и кошниците в магазина. Автобусите и всякакъв друг градски трнспорт. Ако си с кола - дръжката на маркуча за зареждане, ако сам зареждаш.
Изобщо ... няма начин да се предпазиш.
plcsoft:
--- Цитат на: juliang в Април 11, 2020, 11:56:01 am ---plcsoft, има много начини вируса да дойде.
Единия са парите. Хартиените и металните. Не знаеш кой ги е пипал преди да ти ги върнат като ресто.
Другия са всички повърхности до които се докосваш - дръжки на врати най-вече. Количките и кошниците в магазина. Автобусите и всякакъв друг градски трнспорт. Ако си с кола - дръжката на маркуча за зареждане, ако сам зареждаш.
Изобщо ... няма начин да се предпазиш.
--- Край на цитат ---
Това също влиза в допусканията ми. Просто в изречението което съм употребил не съм загатнал за тази възможност.
И тук не говоря за това да се предпазя или да предпазя някой друг. Това е невъзможно, но става въпрос че, ако продължим с тези темпове да унищожаваме всичко живо около нас заради безмерната си алчност, в близко бъдеще тази пандемия която се разигра в последните няколко месеца ще ни се стори като безобидно заболяване в сравнение с предстоящите такива! Така си мисля! Защото продължаваме да тровим природата това се отразява на храната и водата която е жизннено важна за здравето и благополучието ни, продължаваме да тровим телата си със все-повече супермаркетна и полуфабрикатна химия което води до развитието на всякакви болести и ранна смърт. Продължаваме да обучаваме децата си в егоманиащина и с нищо неподплатен господарлък а това създава дебили и самозабравили се маниакопитеци, чиято единственна цел в живота е да се докопат до "големите пари с който ще си осигурят рахатлъка сред химията и боклука" постоянно рекламирани от медиите в услуга на чуждите натрапени им цели и в крайна сметка водеща до всеобщо ощетяване на живота и живата природа. А без живата природа и за човека е невъзможен живота, колкото и да се убеждаваме в противното. За да си жив и да се чустваш добре,трябва да живееш сред жива природа а не във химизирана камера продукт на индустриалните производства наречени с модерното понятие "индустриално развитие". Развитие, ама друг път!!! Единственото което прави това индустриално развитие е че създава все по-зомбирани стада от маниакопитеци, живеещи в жилищни площи отрупани със все повече химия в ущърб на всичко останало. Справка картинката на всеки град или по-голямо село в планетарен мащаб.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия