Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (643/720) > >>

ppipilica:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 03, 2022, 10:39:25 am ---Хулио Матросов, на амбразурата !!

Укривани данни от клиничните изпитания на експерименталните инжекционни течности на Рfizеr показват, че ВСИЧКИ „вaкcиниpaни“ бременни жени са изгубили бебетата си (ДОКЛАД)

"Заведено е съдебно дело от Public Health and Medical Professionals for Transparency (Медици за прозрачност). В документацията по делото е приложен документът (виж доклада) от изпитанията на „вaкcинaтa“, от който става ясно, че нито една бременна жена не е родила живо бебе."

https://thebulgariantimes.com/%d0%a3%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%bd%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b0%d0%bd/

--- Край на цитат ---
Интересна статия но никъде не намерих на друго място тия неща.

VITAN:

--- Цитат на: ppipilica в Февруари 03, 2022, 07:30:53 pm ---Интересна статия но никъде не намерих на друго място тия неща.
--- Край на цитат ---
И аз през социализЪма не намерих, освен по Свободна Европа, че Ленин с брониран влак са го закарали от Швейцария до Финландия. Оттам е издърпан в Петроград и с много злато - да прави революцията през  1917 г.

После по никоя западна (вкл. наша) медия не разбрах, че това злато било на колективният Запад (немско + англосаксонско, сиреч на противници и съюзници на Русия).

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 03, 2022, 10:39:25 am ---Хулио Матросов, на амбразурата !!

Укривани данни от клиничните изпитания на експерименталните инжекционни течности на Рfizеr показват, че ВСИЧКИ „вaкcиниpaни“ бременни жени са изгубили бебетата си (ДОКЛАД)

--- Край на цитат ---

Матросов рапортува:
1. Тия са ЛЪЖЦИ (кат гледам ще ги сполети съдбата на Пасков, когото рязко разлюби :) )
2. Витан дори не чете документа, линк към който самите те са предоставили. Витан само търчи на мегдана и вика "ШОК! БОМБА! ИЗВЪНРЕДНО!"

Справка - страница 13 на доклада.

VITAN:
Ето ти как протеста в Канада се неглижира тотално в световен мащаб!
Против коронобесието и съответно глобализма...

https://www.youtube.com/v/Ie8XbGQyI7w

Хулио, тия дни няма да имам свободно време до твоята 13 страница. Който иска - да се рови.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Февруари 03, 2022, 08:19:41 pm ---Хулио, тия дни няма да имам свободно време до твоята 13 страница. Който иска - да се рови.

--- Край на цитат ---
Ясно ми е отдавна, ти четеш само заглавието... :) Дано не си избираш така и храната в магазина - само по етикета.
И 13-та страница е ТВОЯ, не моя.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия