Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (644/720) > >>

VITAN:
Ваксинирай се и ще стане моя! Иначе не ме гледай, че пиша тук. Дори в момента работя.
И да, много често работя с ..... какво ли? С компютър.

EDM electronics:
Цяла Южна Америка храни топли приятерски чувства не към съседа си САЩ, а към СССР!

Уай, уай соу?
Американците правят всичко, да няма друг лидер на двата континента и ги държат в подчинение и зависимост, чрез колониални правителства държавите - латино, като правят военни преврати, убийства на президенти, отравяния с радиация и рак, и включително на анексиране на територии на чужди държави /САЩ анексират 30% от територията на Мексико и така оформят 4 свои щата/. Целта е там да цари бедност. Защото бедния се купува лесно, буквално като африканските деца с 2-3 бонбона.

Латино страните знаят това, не са глупави, затова симпатизират на СССР и Путин.

В частност Аржентина прие за ваксинация не американския бъркоч Файзер, а Спутник. Президента се държи с Путин, като с истински приятел, затова че СССР помогна на Аржентина да произведе в собствената си страна, собствена ваксина.

https://www.youtube.com/watch?v=bhccJQ080UA

VITAN:
Заприказвах се с познат и той ми разправя:

Двама негови братовчеди, брат и сестра. Дебели, но на около 45 години.
Брата го задължават за 3-та бустерна доза "ваксина".
Бият им по доза, след малко за двамата Бърза помощ, после гробища!

Ако някой започне да ми защитава ФарМафията и да ми вади всякакви ш***** аргументи -
броя го за подлец и/или платена англосаксонска подлога.
До тук бяха дискусиите от пусто в празно!
Следва каквото е казъл класика Христо Стоичков...

alvion:

ВИТАН дайте я безплатно обаче тази схема вашта лампа вълшебна да ни излекуват всички

VITAN:

--- Цитат на: alvion в Февруари 04, 2022, 05:04:46 pm ---ЖИТАН дайте я безплатно обаче тази схема вашта лампа вълшебна да ни излекуват всички
--- Край на цитат ---

1. Житан на френски е циганин.
2. Като гледам снимките, кои си дал, не различаваш лявата си ръка от дясната.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия