Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене
Анти корона вирус
Радико:
--- Цитат на: juliang в Февруари 05, 2022, 09:31:11 pm ---Една и съща партида в различни държави предизвиква в пъти различни резултати. Какъв е извода?
--- Край на цитат ---
Елементарно Уотсън. Лъжат, че е една и съща.
krasias:
Днес ми се обади мой близък приятел който прекара ковид много леко още в самото начало на пандемията, лично бях свидетел. Сега след три дози ваксина пак го е преболедувал и то много тежко, оплака ми се човека доктора го успокоявал че ще го прекара много леко щот е ваксиниран. Но го е прекарал много тежко с температура и сега се възстановява, а първия път го изкара на крак дори без температура.
Радико:
--- Цитат на: krasias в Февруари 05, 2022, 09:48:32 pm ---Днес ми се обади мой близък приятел който прекара ковид много леко още в самото начало на пандемията, лично бях свидетел. Сега след три дози ваксина пак го е преболедувал и то много тежко, оплака ми се човека доктора го успокоявал че ще го прекара много леко щот е ваксиниран. Но го е прекарал много тежко с температура и сега се възстановява, а първия път го изкара на крак дори без температура.
--- Край на цитат ---
Ами и аз познавам двама такива единия случай е Жена.
VITAN:
--- Цитат на: krasias в Февруари 05, 2022, 09:48:32 pm ---...оплака ми се човека доктора го успокоявал че ще го прекара много леко щот е ваксиниран. Но го е прекарал много тежко с температура...
--- Край на цитат ---
Там му е грешката.
Че не му е обяснил Хулио.
Той така аргументирано, със статистики, с контра-въпроси: и човека нямаше да се оплаче...
Пропаганда му е майката!
juliang:
--- Цитат на: Радико в Февруари 05, 2022, 09:35:11 pm ---Елементарно Уотсън. Лъжат, че е една и съща.
--- Край на цитат ---
А тогава какъв е смисъла от сайта който си дал? "Шок! БоНба! Извънредно!"
--- Цитат на: krasias в Февруари 05, 2022, 09:48:32 pm ---... Но го е прекарал много тежко с температура...
--- Край на цитат ---
Това ли е тежкото? На една колежка на жена ми съпруга си е изгубил паметта - не помни нито тя коя е, нито децата. Поне е жив и може да ходи. Това е тежко прекарване. И не - не е бил ваксиниран.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия