Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (650/720) > >>

juliang:

--- Цитат на: krasias в Февруари 06, 2022, 03:06:57 pm --- То никой не знае какво има в тия ваксини...

--- Край на цитат ---
То никой не знае какво има и в Кока-Кола-та, но това не пречи да се пие в целия свят... Имам предвид че Кока-Кола е обявила какво има вътре на етикета на всяка бутилка, но кой ти дава гаранция че в бутилката има точно това което пише на етикета :) И на етикетите на всички лекарства има списък със съставките, но ако се подхожда с такава предубеденост към всичко което поемаме, ще се побъркаме.

--- Цитат на: svetlio760 в Февруари 06, 2022, 03:15:34 pm ---Говорете в проценти, бе хора! В телеграма по групите, в които участвам ми е дошло до гуша да го повтарям и да водя безсмислени спорове. 1229 от колко?

--- Край на цитат ---
1229 от цялото население на Израел. И тук има една уловка... не е ясно тия 1229 дали са новопостъпилите, или общо болните в интензивни отделения. Щото ако са общо болните, в интензивно предполагам се стои по седмица-две, т.е. влизат по 100-тина човека на ден, и горе-долу толкова излизат.
Предполагам там на ден влизат по повече от 100 човека блъснати от кола, но това на никой не прави впечатление... :)

svetlio760:

--- Цитат на: juliang в Февруари 06, 2022, 03:20:37 pm ---То никой не знае какво има и в Кока-Кола-та, но това не пречи да се пие в целия свят... Имам предвид че Кока-Кола е обявила какво има вътре на етикета на всяка бутилка, но кой ти дава гаранция че в бутилката има точно това което пише на етикета :) И на етикетите на всички лекарства има списък със съставките, но ако се подхожда с такава предубеденост към всичко което поемаме, ще се побъркаме.
1229 от цялото население на Израел. И тук има една уловка... не е ясно тия 1229 дали са новопостъпилите, или общо болните в интензивни отделения. Щото ако са общо болните, в интензивно предполагам се стои по седмица-две, т.е. влизат по 100-тина човека на ден, и горе-долу толкова излизат.
Предполагам там на ден влизат по повече от 100 човека блъснати от кола, но това на никой не прави впечатление... :)

--- Край на цитат ---
Забележката е към автора. Не към фейкъра. Не комуникирам с теб.

svetlio760:
И отново. Не искам Юлиян да дава коментари на това видео. Достатъчно глупости е писал.
 Понеже евреите са сънародници на евтаназаторите, не ги прави да са защитени:
https://rumble.com/vty4p4-50301256.html?fbclid=IwAR0YbEFNCAs1KZqdSboIH_4kMdn8WP3DLK5GlQ8411sZSTPOZYt2SqdSS3U

krasias:

--- Цитат на: juliang в Февруари 06, 2022, 03:20:37 pm ---То никой не знае какво има и в Кока-Кола-та, но това не пречи да се пие в целия свят... Имам предвид че Кока-Кола е обявила какво има вътре на етикета на всяка бутилка, но кой ти дава гаранция че в бутилката има точно това което пише на етикета :) И на етикетите на всички лекарства има списък със съставките, но ако се подхожда с такава предубеденост към всичко което поемаме, ще се побъркаме.

--- Край на цитат ---
Твой проблем си е аз няма да се побъркам, или искаш да ти разказвам колко пъти са си правили опит да ме лъжат и съм се научил да не вярвам на никой а внимателно да премислям фактите и най вече това което лично съм видял, а не да ме баламосват разни медии и средства за масова дезинформация. Не случайно изхвърлих последния телевизор преди 30 години и повече такъв апарат няма да влезе в дома ми.

VITAN:
Хулио Матросов! На килимчето за обяснения! Не вдяваме, що сме проззти!

Чрезвычайное положение Оттава! Канада на лезвии НОЖА!
https://www.youtube.com/v/j1jPZJ529Zo

Опитът за зануляване на света трябва да се изучи до последната запетая, защото иначе човечеството няма да може да си продължи
https://svobodnoslovo.eu/%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D1%83%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4/

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия