Животът- начин на употреба! > Медицина, здравословно хранене

Анти корона вирус

<< < (66/720) > >>

juliang:
Живота в хармония с природата включва и смърт от тази природа. Борейки се със причинителите на смъртност, ние сами си отглеждаме все по-сериозни противници. От друга страна напъна да оживее едно непригодно за живот създание води до намаляване на "коравината" на човечеството.
Да, звучи страшно, но разни кампании които събират пари за бебета, които още на няма и година вече се оказва че не могат да "функционират" самостоятелно, без лекарства, операции и грижи ... Ок, ще го запазите, ще порасне, ще създаде семейство ... а неговото потомство дали пък няма да наследи същите "дефекти"? И докога може това да продъжава?

plcsoft:

--- Цитат на: juliang в Април 11, 2020, 03:23:02 pm ---Живота в хармония с природата включва и смърт от тази природа. Борейки се със причинителите на смъртност, ние сами си отглеждаме все по-сериозни противници. От друга страна напъна да оживее едно непригодно за живот създание води до намаляване на "коравината" на човечеството.
Да, звучи страшно, но разни кампании които събират пари за бебета, които още на няма и година вече се оказва че не могат да "функционират" самостоятелно, без лекарства, операции и грижи ... Ок, ще го запазите, ще порасне, ще създаде семейство ... а неговото потомство дали пък няма да наследи същите "дефекти"? И докога може това да продъжава?

--- Край на цитат ---

С това съм съгласен! И си е така както го описваш но, изкуственно да завишаваш смъртността на всичко живо само защото в тъпата ти кратуна е набита мисловната щампа на финикийските знаци и да ги обожествяваш само защото така са те дресирали, не ти ли изглежда малко ненормално! От едната страна са хартийките на който НИЕ придаваме стойност, от друга страна живият живот на природата еволюирала милиарди години и за която тези хартийки са боклук с който ТЯ храни бактериите и вирусите! ???  При това говорим за милиарди хора с такова мислене ако не и почти цялата човешка популация! Едва ли повече от 1-2% се усещат че, нещо в този начин на развитие не е наред! Дори и това е голямо допускане! Но кораба е един, нарича се Планетата Земя! Това е все едно в безкрайният Космос на един остров  наречен Земя изкуственно да създаваш условия за все по-хищна надпревара между същества от най-хищният вид създала тази еволюция, което води само до все по-тотално унищожение, не само между самите маниакопитеци, но и на всичко останало и дори на теб самият и потомството ти! Това е крайният резултат към който вървим със бодри стъпки! И дали в крайна сметка ще успеем да се приспособим към естественият подбор на еволюцията, те това е въпроса!? Но това е много дълбока тема и хич не ми се ще да я равунясвам!  :) :) Лека вечер!

svetlio760:
У феиса четох гневно изказване на една банскалиика- сноубордистка как никой не им обърнал внимание след положителната проба и се излекували у дома си. Та тази банскалиика описва същото, което аз изкарах на крак, даже ме повтори, и понеже съм скиучител през този период съм обучил поне 50 човека.
 Та тази жена описва сънливост, отпадналост, болки в дроба, липса на обоняние, което не е било налично при майка й. Интересното за мен беше, силни болки в белия дроб, но без кашлица, тежест в задната част на главата и как така сливиците ми въобще не реагираха?! Две седмици бях като парцал, едно такова хем те втриса, хем те болят мускулите, а като се покажеш на студа, все едно нямаш температура. Отпаднал си, но като се мобилизираш и ти минава, след което, посмееш ли да починеш, отново те събаря! На мен повече ми заприлича на някакво натравяне от въздуха дето дишам в караваната, която не можех да проветрявам, защото спях в нещо като таван, който не може да се проветри, някой ден ще покажа снимки. Мислех, че съм се натровил с газ от газовия кутлон, но тогава нямаше да ме повтори, а тя ме повтори. Усещах как не мога да си поема много въздух, нито да издишам напълно- болеше и в двата случая! Отдадох го на това, че съм равнинно чедо, а Боровец е на високо и разредено, само че нямах такива ядове миналата година при грипа. Просто капацитета на дроба ми спадна. Не съм взимал лекарства, защото не знаех, че съм болен! Бихте казали, че това не е било корона. Да, може, не съм го тествал и не ми пука, но това беше много странно за грип, само дето съм прекарвал много по- тежки грипове! Значи короната е по- леко нещо от грипа! Принципно през живота си до сега не съм карал грип с такива изтрещяли симптоми- хем имаш температура, хем нямаш. Хем те боли дроба и чувстваш че ще ти се пръснат алвеолите, хем сливиците ти въобще не реагират! И на края- знам ли, медицинско лице съм, но това може и да не е било корона!

Радико:

--- Цитат ---  От едната страна са хартийките на който НИЕ придаваме стойност
--- Край на цитат ---
Извинявай но това е разсъждение типично за кучето дресирано да улови заека и да го донесе непокътнат на господаря си вместо да го изяде.
Парите са удостоверение, доказателство, че собственика им е положил определено количество труд. Всяко друго тълкуване е със създадено с цел да се забърка каша в главата на такива балъци като теб за да добруват охолно разни тарикати. Докато ви има балъците ще ги има и тарикатите.

VITAN:
https://www.youtube.com/v/ZqaQcIr1_sA

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия